tuvok pisze:Co to za kropy?jen-yy pisze:Na aliorze tak to wygląda
Święta idą, bombki wieszam

a serio to indyk, pokazuje przecięcia macd, trochę repaintuje ale z grubsza się przydaje
tuvok pisze:Co to za kropy?jen-yy pisze:Na aliorze tak to wygląda
Nie ma spreadu. Bid:85.91 Ask:85.91tuvok pisze:A ja bym właśnie nie zmieniał broka ale wykorzystał jego lecenie w jajo. Ustal najpierw czy te długie cienie wynikają z mega rozjazdu spreadu czy też z chwilowego wahnięcia kursu. Jeśli to drugie to ustaw tam na dole dużego buy limita i jechane! Kiedyś tak w go4x miałem na eurchf i uwierzcie że była to kura znosząca złote jajkaxhDog pisze:Co się wyprawia na indeksie dolara? Zauważyliście te grzebienie? Dolne cienie cięte od linijkiJak jest grzebień to będą czesać
Narazie odbijają się od chmury z ichimoku.
zmieniłeś zdanie co do zlota?lukpiasek pisze:widać zmienność na rynkach rośnie to chyba w końcu wszyscy happyza to zmiennośc w postach na forum nam siada ostatnio wszyscy zajęci zgarnianiem kasy ze stołu
ja się jeszcze dziś spodziewam na u/pln z 10gr umocnienia przed rpp (realizacja zysków) no dobra 5 do 10 gr umocnienianiemiaszek pisze:czy tylko ja widzę RGR na D na USDPLN![]()
![]()
prawe ramię się tworzy, ale czy całość się wykona to się okaże w trakcie 2-3 dnijak pęknie linia szyji ma 3,292/70