widze ze Ci sie figury spodobałydobryfxplayer pisze:Żabka coś dla ciebie.
DayTrading: Wtorek 07.10.2014
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 07.10.2014
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- dobryfxplayer
- Maniak

juz dawno temu.atlanticos pisze:widze ze Ci sie figury spodobałydobryfxplayer pisze:Żabka coś dla ciebie.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
teraz złoto opadnie lekko... i się okaże czy potwierdzi dalsze wzrosty... czy nielukpiasek pisze:no i twoje złoto odbiłohighend pisze:Kawa na S ? dlaczego? Bo jest po 220 ?
a co jak za chwilę będzie po 240, a potem 300 ?
Teraz to trzeba czekać gdzie wybije.gdzie widzisz zasięg teraz na szybko ?
aha dax domknął tą słynną lukę chyba coś ala 9140 więc już koniec spadania teraz kierunek powolny 9600 moim zdaniem
dax 9600? nieprędko. Prędzej dax dojdzie do 9250 (co by przeciścić eSkowiczów), a potem dalej w dół. Cel 7700, mi wystarczy 8000
-- Dodano: 07 paź 2014, 11:30 --
- przesłanka 1: trend wzrostowyDoniek pisze:Od tego są chyba stopy?highend pisze:Kawa na S ? dlaczego? Bo jest po 220 ?
a co jak za chwilę będzie po 240, a potem 300 ?
Teraz to trzeba czekać gdzie wybije.Jakies przesłanki do dalszych wzrostów?
- przesłanka 2: wybicie linii spadkowej na monthly (o ile ma to znaczenie)
choć powrót na okolice 200 możliwy i wskazany.... (co by RSI popuścić nieco)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
http://stooq.pl/n/?f=919206&c=0&p=aOstatni tydzień był trudny dla strony popytowej na rynku złota z jeszcze innej przyczyny - nieobecności Chin na rynkach finansowych. 1 października rozpoczęły się bowiem tygodniowe obchody święta narodowego w Chinach. Jutro Chińczycy wracają już na rynki i fakt ten będzie uważnie obserwowany przez inwestorów na rynku złota. Państwo Środka generuje bowiem największy popyt na złoto na świecie - i już jutro okaże się, czy mieszkańcy tego kraju będą skłonni wykorzystać niskie ceny kruszcu.
Co się wyprawia na indeksie dolara? Zauważyliście te grzebienie? Dolne cienie cięte od linijki
Jak jest grzebień to będą czesać
Narazie odbijają się od chmury z ichimoku.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Eee, jakieś podejrzane te notowania. Jak dla mnie to wygląda na sztuczne działanie brokera, czy coś, sprawdź w innych źródłach notowań, tam czegoś takiego nie ma.
Możliwe, bo to ruski broker, instatrader. Nie traduje u nich na codzień. Chciałem sprawdzić indeks bo u mego brokera nie ma i takie grzebienie zobaczyłem.laranja pisze:Eee, jakieś podejrzane te notowania. Jak dla mnie to wygląda na sztuczne działanie brokera, czy coś, sprawdź w innych źródłach notowań, tam czegoś takiego nie ma.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
A ja bym właśnie nie zmieniał broka ale wykorzystał jego lecenie w jajo. Ustal najpierw czy te długie cienie wynikają z mega rozjazdu spreadu czy też z chwilowego wahnięcia kursu. Jeśli to drugie to ustaw tam na dole dużego buy limita i jechane! Kiedyś tak w go4x miałem na eurchf i uwierzcie że była to kura znosząca złote jajkaxhDog pisze:Co się wyprawia na indeksie dolara? Zauważyliście te grzebienie? Dolne cienie cięte od linijkiJak jest grzebień to będą czesać
Narazie odbijają się od chmury z ichimoku.
Expect the Unexpected...
Na aliorze tak to wygląda
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Co to za kropy?jen-yy pisze:Na aliorze tak to wygląda
Expect the Unexpected...