Dadas zastosował się chyba do twojej wczorajszej rady, powiedział papa i znikł.highend pisze:Lukpiasek - masz w końcu chyba swój wymarzony ORGR na edku ;D - na H1 i H4 dobrze widać.
A gdzie się podział Dadas?
i w ogóle faktycznie każdy chyba tylko zarabia i nie pisze![]()
Gold żeby mówić o dalszych wzrostach to wpierw musi przebić poziomy 1235 i 1250. Inaczej nadal jest w trendzie spadkowym.
DayTrading: Wtorek 07.10.2014
Re: DayTrading: Wtorek 07.10.2014
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
złoto powinno za moment testować 1220 a pozniej sie zobaczy bo od wczoraj opory idą bez problemu
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
a zapytam czy ktos widzi SP500 
no widzi i co?Nowy123 pisze:a zapytam czy ktos widzi SP500
Wczoraj nie dawałem żadnej rady Dadasowi - o co kaman?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
s&p poprawi tylko low z przed kilku dni i ponownie odbicie czy trwałe to się okaże ale na wodospad dziś nie ma co liczyć short do dołka a pozniej buy
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
edek po fałszywce o której pisałem w piątek o 14:27 dziś zdaje egzamin z siły,
zda go jeżeli dojdzie 1.27 i utrzyma powyżej 1.265
http://www.mql5.com/en/charts/2459905/e ... ski-mbanku
zda go jeżeli dojdzie 1.27 i utrzyma powyżej 1.265
http://www.mql5.com/en/charts/2459905/e ... ski-mbanku
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

grubo trochę na taki ruchlukpiasek pisze:ja się jeszcze dziś spodziewam na u/pln z 10gr umocnienia przed rpp (realizacja zysków) no dobra 5 do 10 gr umocnienianiemiaszek pisze:czy tylko ja widzę RGR na D na USDPLN![]()
![]()
prawe ramię się tworzy, ale czy całość się wykona to się okaże w trakcie 2-3 dnijak pęknie linia szyji ma 3,292/70
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
no cóź u mnie wskaźnik atr na edku przbija dach co wróży jeszcze wiekszy wzrost zmienności a że u/pln to lustro edzia to i tam powinno się dziaćniemiaszek pisze:grubo trochę na taki ruchlukpiasek pisze:ja się jeszcze dziś spodziewam na u/pln z 10gr umocnienia przed rpp (realizacja zysków) no dobra 5 do 10 gr umocnienianiemiaszek pisze:czy tylko ja widzę RGR na D na USDPLN![]()
![]()
prawe ramię się tworzy, ale czy całość się wykona to się okaże w trakcie 2-3 dnijak pęknie linia szyji ma 3,292/70, ale to jest FX czyli rzeczy niemożliwe stają się faktem, a jak będzie tym razem to zobaczymy patrząc na lewą stronę wykresu za jakiś czas
edka widzę na 2-3 figury dziś ale póki co to wróżba tylko
Rgr na usd pl jest na 5groszy 5 oczek
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

simgbad20 pisze:Rgr na usd pl jest na 5groszy 5 oczek
na H4 lepiej widać niż na D, ale mi zasięg wychodzi 600/650 pipsów
wrzuciłbym screena, ale nie bardzo mam jak
pokaż screena jak Ci to wychodzi
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"