widze ze Ci sie figury spodobałydobryfxplayer pisze:Żabka coś dla ciebie.

widze ze Ci sie figury spodobałydobryfxplayer pisze:Żabka coś dla ciebie.
juz dawno temu.atlanticos pisze:widze ze Ci sie figury spodobałydobryfxplayer pisze:Żabka coś dla ciebie.
teraz złoto opadnie lekko... i się okaże czy potwierdzi dalsze wzrosty... czy nielukpiasek pisze:no i twoje złoto odbiłohighend pisze:Kawa na S ? dlaczego? Bo jest po 220 ?
a co jak za chwilę będzie po 240, a potem 300 ?
Teraz to trzeba czekać gdzie wybije.gdzie widzisz zasięg teraz na szybko ?
aha dax domknął tą słynną lukę chyba coś ala 9140 więc już koniec spadania teraz kierunek powolny 9600 moim zdaniem
- przesłanka 1: trend wzrostowyDoniek pisze:Od tego są chyba stopy?highend pisze:Kawa na S ? dlaczego? Bo jest po 220 ?
a co jak za chwilę będzie po 240, a potem 300 ?
Teraz to trzeba czekać gdzie wybije.Jakies przesłanki do dalszych wzrostów?
http://stooq.pl/n/?f=919206&c=0&p=aOstatni tydzień był trudny dla strony popytowej na rynku złota z jeszcze innej przyczyny - nieobecności Chin na rynkach finansowych. 1 października rozpoczęły się bowiem tygodniowe obchody święta narodowego w Chinach. Jutro Chińczycy wracają już na rynki i fakt ten będzie uważnie obserwowany przez inwestorów na rynku złota. Państwo Środka generuje bowiem największy popyt na złoto na świecie - i już jutro okaże się, czy mieszkańcy tego kraju będą skłonni wykorzystać niskie ceny kruszcu.
Możliwe, bo to ruski broker, instatrader. Nie traduje u nich na codzień. Chciałem sprawdzić indeks bo u mego brokera nie ma i takie grzebienie zobaczyłem.laranja pisze:Eee, jakieś podejrzane te notowania. Jak dla mnie to wygląda na sztuczne działanie brokera, czy coś, sprawdź w innych źródłach notowań, tam czegoś takiego nie ma.
A ja bym właśnie nie zmieniał broka ale wykorzystał jego lecenie w jajo. Ustal najpierw czy te długie cienie wynikają z mega rozjazdu spreadu czy też z chwilowego wahnięcia kursu. Jeśli to drugie to ustaw tam na dole dużego buy limita i jechane! Kiedyś tak w go4x miałem na eurchf i uwierzcie że była to kura znosząca złote jajkaxhDog pisze:Co się wyprawia na indeksie dolara? Zauważyliście te grzebienie? Dolne cienie cięte od linijkiJak jest grzebień to będą czesać
Narazie odbijają się od chmury z ichimoku.
Co to za kropy?jen-yy pisze:Na aliorze tak to wygląda