DayTrading: Piątek 26.09.2014
Re: Odp: DayTrading: Piątek 26.09.2014
kolezanko jest tulko up te pisanie o zjezdzie na 1.20 to ewidentne wkrecanie leszczy takbylo przy 1.40 robia znow to samo bylo blisko do rozpadu uni a edek tak nie spadal no ale teraz czeba byc wielkim kutasem zeby ta presje wytrzymac8-)
Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie
- kk.dreamer
- Pasjonat
Chyba żle coś zrozumiałam w Twojej wypowiedzi. Zjazd spod 1,4 do 1,27 to według Ciebie wkręcanie leszczy???pakubiu pisze:kolezanko jest tulko up te pisanie o zjezdzie na 1.20 to ewidentne wkrecanie leszczy takbylo przy 1.40 robia znow to samo bylo blisko do rozpadu uni a edek tak nie spadal no ale teraz czeba byc wielkim kutasem zeby ta presje wytrzymac8-)

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
jej chyba chodzo o to że przy 1.4 nakręcali na 1.45 a teraz przy 1.27 wkręcają na 1.20 a czas korekty pomału nadchodzi trzeba jedną lukę domknąć już trochę czasu minęłokk.dreamer pisze:Chyba żle coś zrozumiałam w Twojej wypowiedzi. Zjazd spod 1,4 do 1,27 to według Ciebie wkręcanie leszczy???pakubiu pisze:kolezanko jest tulko up te pisanie o zjezdzie na 1.20 to ewidentne wkrecanie leszczy takbylo przy 1.40 robia znow to samo bylo blisko do rozpadu uni a edek tak nie spadal no ale teraz czeba byc wielkim kutasem zeby ta presje wytrzymac8-)

-- Dodano: pt 26-09-2014, 10:35 --
edek m5 podniosłem nieco stopa https://www.tradingview.com/x/iuGG9ufD/
tak jak atlanticos rysuje gdzieś musi wybić
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- kk.dreamer
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 26.09.2014
Chyba rzeczywiscie cos źle przeczytałam
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
"pokaże"oka pisze:obstawiam to drugie,lukpiasek pisze:jedno nie daje mi spokoju czy low było wczoraj czy jada po stopy z ostatniego byczego dołka ?
https://www.tradingview.com/x/ETEUIGBw/
ale czas pokarze..
- dobryfxplayer
- Maniak
Żabka na jakich parach najlepiej wychodza tobie flagi? Dlamnie edek, ujek, rzeznik, kiwi i zloto. ciekaw jestem na ktorych jeszcze je odnajdujesz?
Przepraszam chodzilo mi o trojkaty

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Na DAXie wczoraj piękna flaga na H1dobryfxplayer pisze:Żabka na jakich parach najlepiej wychodza tobie flagi? Dlamnie edek, ujek, rzeznik, kiwi i zloto. ciekaw jestem na ktorych jeszcze je odnajdujesz?
Expect the Unexpected...
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Jak donosi xPuls...
"Coraz więcej banków zmienia swoje nastawienie wobec dolara, gdzie teraz uważają, że może on się umocnić jeszcze bardziej niż początkowo prognozowano (TUTAJ o Goldmanie)."
Refleksja nasuwa mi się tylko jedna - trzeba się za elkami na edka rozglądać. Jak już wszyscy trąbią, że euro będzie tylko spadać, nawet bez korekty (patrz "pozycje" UBS, BNP, ...) to znaczy, że na jakiś czas spadki czas zakończyć.
Podobnie było z indeksami w zeszłym tygodniu - wszyscy trąbili, że skoro DAX się odbił a SP500 wybił nowe szczyty, to teraz będzie już tylko rosło
"Coraz więcej banków zmienia swoje nastawienie wobec dolara, gdzie teraz uważają, że może on się umocnić jeszcze bardziej niż początkowo prognozowano (TUTAJ o Goldmanie)."
Refleksja nasuwa mi się tylko jedna - trzeba się za elkami na edka rozglądać. Jak już wszyscy trąbią, że euro będzie tylko spadać, nawet bez korekty (patrz "pozycje" UBS, BNP, ...) to znaczy, że na jakiś czas spadki czas zakończyć.
Podobnie było z indeksami w zeszłym tygodniu - wszyscy trąbili, że skoro DAX się odbił a SP500 wybił nowe szczyty, to teraz będzie już tylko rosło
Expect the Unexpected...
jak tam AUD USD

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.