DayTrading: Piątek 26.09.2014
Re: DayTrading: Piątek 26.09.2014
eur/aud wygląda że to tp dojadą bez większej obsuwy i tam może dopiero większe odreagowanie
https://www.tradingview.com/v/7hYQENBL/
https://www.tradingview.com/v/7hYQENBL/
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

DAX - moim zdaniem jazda dziś na 9200.... zobaczymy. To by była fala C (którą już robimy) zjazdu od 9900.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- kk.dreamer
- Pasjonat
Kurcze to rzeczywiście stanie natorach jak pociag jedzie, ale mi tez edek wygląda narazie na up. Obserwuje....
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
lukpiasek pisze:brawo za to złoto brawohighend pisze:Bry
Co to? Złoto
Linia highenda zadziałała.... Pomimo silnego dolca.![]()

dax https://www.tradingview.com/x/k8Yp5FQ1/
w mojej wersji okolice 9400 powinny zatrzymać spadki zobaczymy jak bedzie bo dzis piątek
w mojej wersji okolice 9400 powinny zatrzymać spadki zobaczymy jak bedzie bo dzis piątek
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

złoto - główna linia trendu spadkowego (na monthly) została przebita (na up) w czerwcu 2014 roku. Potem po niej jechaliśmy w dół (ale nad nią) i wróciliśmy pod nią 10-tego września. Każdy może sobie narysować. Obecnie nadal jesteśmy pod nią, jest to poziom 1236. Natomiast linia trendu spadkowego (podtrendu) od zjazdu z 1318 wypada na 1250 obecnie. Przebicie tych poziomów = jazda UP.
- dobryfxplayer
- Maniak
edek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
-
- Pasjonat
Edek teraz mówi: Nie dotykaj mnie !kk.dreamer pisze:Hej chłopaki. Macie jakąś koncepcję na edka, bo już się pogubiłam
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
albo mówi: bierz mnie, będzie wspalanie...MaciejWLKP pisze:Edek teraz mówi: Nie dotykaj mnie !kk.dreamer pisze:Hej chłopaki. Macie jakąś koncepcję na edka, bo już się pogubiłam

nie no - lepiej nie dotykać

Dax na h1 piękny młotek
może wybiorą się po stopy eskowiczom?
może wybiorą się po stopy eskowiczom?
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"