DayTrading: Piątek 19.09.2014
Re: DayTrading: Piątek 19.09.2014
Jak dla mnie edek wciąż spadać będzie - może nawet przez 2 dni z lekkimi konsolidacjami.
GBPJPY urośnie jeszcze troszkę - mieliśmy doczynienia z korektą na koniec tygodnia.
USD CHF tez z tego co widze ma potencjal by rosnac
GBPJPY urośnie jeszcze troszkę - mieliśmy doczynienia z korektą na koniec tygodnia.
- harymilloki
- Maniak
Lubie ludzi konkretnych i rzetelnych a nie jakis tam moze tak a moze srak:)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
O GJ bym się obawiał, bo się zatrzymał trochę w próżni.Tracha pisze:Jak dla mnie edek wciąż spadać będzie - może nawet przez 2 dni z lekkimi konsolidacjami.
Chyba, że luka będzie?
tuvok pisze:Zamiast się chwalić który ma dłuższego proponuje podawać jakieś typy co do jutrzejszych ciekawych okazji do tradowania . Ja swoje podałem parę stron temu.
chf jpy w ciekawym miejscu,
najprawdopodobniej rozpoczęcie nowego trenduu
wybicie tl i orgr na d1
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Harry a Ty jak typujesz? Przy takich wynikach miło by było poznać opinie. Specjalizujesz się w konkretnych instrumentach?
Expect the Unexpected...
Drobny szczegół, kolego.harymilloki pisze:Lubie ludzi konkretnych i rzetelnych a nie jakis tam moze tak a moze srak:)
Ja mam głęboko w D, co ty lubisz.
Dla mnie, to możesz lubić nawet i srak..
Kiwi w tym tygodniu może być ciekawe na k , sytuacja polityczna po wyborach powinna temu sprzyjać , dołki w piątek nie zostały poprawione ( a audi i euro jednak poprawiły ) , na D1 potrójny dołek ... chyba warto zaryzykować
CHFJPY jest dokładnie na Fibo 50% retracement na H1.molmomas pisze:tuvok pisze:Zamiast się chwalić który ma dłuższego proponuje podawać jakieś typy co do jutrzejszych ciekawych okazji do tradowania . Ja swoje podałem parę stron temu.
chf jpy w ciekawym miejscu,
najprawdopodobniej rozpoczęcie nowego trenduu
wybicie tl i orgr na d1
To raczej trzeba obserwować, niż porywać się.
- harymilloki
- Maniak
Jakos mi niepodpasowales bo madrzysz sie chyba za bardzo
Dobra wyluzuj juz posladki tak tylko sobie zartowalem ... Lubie czasami kogos podraznic
Nie denerwoj sie na mnie. Polecam sie na przyszlosc. Nie jestem taki dziad jak Ci sie pewnie wydaje. Choc czasami uwazam sam siebie za wielkuego dziada:)

"cierpliwość popłaca..."
-
- Stały bywalec
jakies argumenty za s na sp500?Dadas pisze:SP500, okazja na S z małym ryzykiem.tuvok pisze:Zamiast się chwalić który ma dłuższego proponuje podawać jakieś typy co do jutrzejszych ciekawych okazji do tradowania . Ja swoje podałem parę stron temu.
-- Dodano: ndz 21-09-2014, 19:10 --
GOLD, kontynucja S.
byla formacja flagi zwiastujacy dlugi ruch w gore (formacja flagi ma 90% skutecznosc)
nawet analiza dzienna godzinowa pokazuje L