harymilloki pisze:A co to ma być:) Masz regulamin zamiast tapety na PULPICIEDadas pisze:"Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądówharymilloki pisze:Prowadzisz jakiś tam dziennik gdzie podobno nauczasz innych .... TAK? POMAGASZ? itd itp... A nie stać Cię na to żeby udowodnić że jesteś wart tego aby wogóle taki dziennik istniał i żeby warto było go czytaćUdowodnij że warto wynikami ... I jeszcze jedno... I jeszcze jedno przeczytaj sobie książkę "Psychologia tłumu" pana Gustave Le Bon to może inaczej będziesz podchodził do takich sytuacji w jakiej obecnie się znajdujesz
Chodzi mi o to jak teraz się czujesz gdy ja czegoś od Ciebie wymagam a ty na wielką siłę nie chcesz tego zrobić
-- Dodano: ndz 21-09-2014, 16:46 --
Dyskusja jak dyskusjaJa tylko proszę szanownego Kolegę o potwierdzenie umiejętności związanych z tradingiem jeśli mi to udowodni automatycznie zamykam dyskusję
autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo
powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut.
Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa"
w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi.
Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane
na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor."Czy wisi na ścianie
Powiem Ci tylko że chyba właśnie sam potwierdziłeś że nie warto prowadzić z tobą dyskusji
A admin jak chce to może mi walnąć bana
Nie rozumiem tylko tych którzy coś tam próbują komuś doradzać bez przedstawienia dowodów na to czy warto korzystać z jego rad. To tak jakbym przyjmował nowego specjalistę od bezpieczeństwa sieci komputerowych bez sprawdzenia umiejętności kandydata.
Hahaha jak to przeczytałem to od razu zachciało mi się śmiać