DayTrading: Piątek 19.09.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 20 wrz 2014, 00:00

Wzrost
7
41%
Bez zmian
4
24%
Spadek
6
35%

Liczba głosów: 17

Awatar użytkownika
Tracha
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 19.09.2014

Nieprzeczytany post autor: Tracha »

Panowie, szanujmy się nawzajem. Ten wątek polega na zebraniu się, debatowaniu i zarabianiu na tym :) Musimy łączyć swoje siły, a taka kłótnia przed otwarciem rynku może tylko negatywnie wpłynąć na wasze wyniki.

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Prowadzisz jakiś tam dziennik gdzie podobno nauczasz innych .... TAK? POMAGASZ? itd itp... A nie stać Cię na to żeby udowodnić że jesteś wart tego aby wogóle taki dziennik istniał i żeby warto było go czytać :) Udowodnij że warto wynikami ... I jeszcze jedno... I jeszcze jedno przeczytaj sobie książkę "Psychologia tłumu" pana Gustave Le Bon to może inaczej będziesz podchodził do takich sytuacji w jakiej obecnie się znajdujesz :) Chodzi mi o to jak teraz się czujesz gdy ja czegoś od Ciebie wymagam a ty na wielką siłę nie chcesz tego zrobić :)

-- Dodano: ndz 21-09-2014, 16:46 --

Dyskusja jak dyskusja :) Ja tylko proszę szanownego Kolegę o potwierdzenie umiejętności związanych z tradingiem jeśli mi to udowodni automatycznie zamykam dyskusję :)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Dadas

Nieprzeczytany post autor: Dadas »

harymilloki pisze:Prowadzisz jakiś tam dziennik gdzie podobno nauczasz innych .... TAK? POMAGASZ? itd itp... A nie stać Cię na to żeby udowodnić że jesteś wart tego aby wogóle taki dziennik istniał i żeby warto było go czytać :) Udowodnij że warto wynikami ... I jeszcze jedno... I jeszcze jedno przeczytaj sobie książkę "Psychologia tłumu" pana Gustave Le Bon to może inaczej będziesz podchodził do takich sytuacji w jakiej obecnie się znajdujesz :) Chodzi mi o to jak teraz się czujesz gdy ja czegoś od Ciebie wymagam a ty na wielką siłę nie chcesz tego zrobić :)

Dyskusja jak dyskusja :) Ja tylko proszę szanownego Kolegę o potwierdzenie umiejętności związanych z tradingiem jeśli mi to udowodni automatycznie zamykam dyskusję :)
"Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów
autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo
powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut.
Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa"
w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi.
Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane
na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor."

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

kurde, ludzie... co wy macie z tymi statementami? kompleksy chcecie leczyć czy wam mały od tego rośnie? to się robi już tak żałosne że chyba niedługo nie będzie innego wyjścia oprócz dawania ignorów :roll: człowiek jak czyta te ciągle powtarzające się wymiociny w każdym wątku DT to po prostu ma ochotę wydłubać sobie oczy...

Dadas

Tracha pisze:Panowie, szanujmy się nawzajem. Ten wątek polega na zebraniu się, debatowaniu i zarabianiu na tym :) Musimy łączyć swoje siły, a taka kłótnia przed otwarciem rynku może tylko negatywnie wpłynąć na wasze wyniki.
Całkowicie popieram!
Ten wątek pomaga nam w tradowaniu i zauważniu okazji.
Także dopełnia każdego z nas w pewien sposób.

Awatar użytkownika
Venomouss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Venomouss »

Awatar użytkownika
Tracha
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Tracha »

Venomouss pisze:przyszly tydzien fundamentalnie : http://www.dailyfx.com/forex/video/dail ... rends.html
Gdy słyszę słowo "fundamentalnie" od razu psuje mi się humor. Tylko analiza techniczna :P

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Dadas pisze:
harymilloki pisze:Prowadzisz jakiś tam dziennik gdzie podobno nauczasz innych .... TAK? POMAGASZ? itd itp... A nie stać Cię na to żeby udowodnić że jesteś wart tego aby wogóle taki dziennik istniał i żeby warto było go czytać :) Udowodnij że warto wynikami ... I jeszcze jedno... I jeszcze jedno przeczytaj sobie książkę "Psychologia tłumu" pana Gustave Le Bon to może inaczej będziesz podchodził do takich sytuacji w jakiej obecnie się znajdujesz :) Chodzi mi o to jak teraz się czujesz gdy ja czegoś od Ciebie wymagam a ty na wielką siłę nie chcesz tego zrobić :)

A co to ma być:) Masz regulamin zamiast tapety na PULPICIE :) Czy wisi na ścianie :) Powiem Ci tylko że chyba właśnie sam potwierdziłeś że nie warto prowadzić z tobą dyskusji :) A admin jak chce to może mi walnąć bana :) Nie rozumiem tylko tych którzy coś tam próbują komuś doradzać bez przedstawienia dowodów na to czy warto korzystać z jego rad. To tak jakbym przyjmował nowego specjalistę od bezpieczeństwa sieci komputerowych bez sprawdzenia umiejętności kandydata.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
Venomouss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Venomouss »

no bo fundamenty nie istnieją

Dadas

harymilloki pisze:
Dadas pisze:

A co to ma być:) Masz regulamin zamiast tapety na PULPICIE :) Czy wisi na ścianie :) Powiem Ci tylko że chyba właśnie sam potwierdziłeś że nie warto prowadzić z tobą dyskusji :) A admin jak chce to może mi walnąć bana :) Nie rozumiem tylko tych którzy coś tam próbują komuś doradzać bez przedstawienia dowodów na to czy warto korzystać z jego rad. To tak jakbym przyjmował nowego specjalistę od bezpieczeństwa sieci komputerowych bez sprawdzenia umiejętności kandydata.
Ty chyba naprawdę jesteś chory, człowieku!
Ja nikomu niczego nie radzę!
Tobie radzę, żebyś lekarza zmienił, bo twój cię oszukuje! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zablokowany