Niczego nie oczekuję od ciebie. Po prostu powiedziałem - sprawdzam. I jak się okazuje nic więcej poza biciem piany nie zostało z twoich umiejętności. W gębie to każdy jest mocny.freakout pisze:kurde człowieku, ty chyba żartujeszczy ja mam napisane w nicku albo w stopce "forex signals provider"? nie za dużo oczekujesz? mogę jedynie wrzucić screen z całości systemu jak to u mnie wygląda i wtedy możesz doszukiwać się potencjalnych trejdów
no pewnie, bo powinienem był od razu udostępnić tutaj cały system wraz ze wskaźnikami i poświęcić jeszcze cały dzień na tłumaczenie krok po kroku co i jak należy robićJAREK67 pisze:Niczego nie oczekuję od ciebie. Po prostu powiedziałem - sprawdzam. I jak się okazuje nic więcej poza biciem piany nie zostało z twoich umiejętności. W gębie to każdy jest mocny.
Jedna korzyść z tego, że może w przyszłości nie będziesz się tak rozpędzał w swoich wypowiedziach i ocenianiu postępowania innych osób.
No i wróciłeś do szeregu, tu gdzie jest twoje miejsce. A te bzdury o przewidywaniu przyszłości.. szkoda gadać.freakout pisze:no pewnie, bo powinienem był od razu udostępnić tutaj cały system wraz ze wskaźnikami i poświęcić jeszcze cały dzień na tłumaczenie krok po kroku co i jak należy robićJAREK67 pisze:Niczego nie oczekuję od ciebie. Po prostu powiedziałem - sprawdzam. I jak się okazuje nic więcej poza biciem piany nie zostało z twoich umiejętności. W gębie to każdy jest mocny.
Jedna korzyść z tego, że może w przyszłości nie będziesz się tak rozpędzał w swoich wypowiedziach i ocenianiu postępowania innych osób.każdy czeka tylko na gotowca...
poza tym na jakiej podstawie stwierdziłeś brak moich umiejętności? że nie chciałem dać przykładowego sygnału do zagrania? no pewnie że nie chciałem - ja na to poświęciłem grubo ponad rok czasu i cenię swoją pracę, a co za tym idzie - nie mam zamiaru nikomu nic udowadniaćnie zależy mi na byciu forexowym guru, jestem tylko zwykłym, szarym człowiekiem, który na codzień gra sobie na giełdzie, a moje umiejętności to pozostaje tylko mi oceniać, bo poza mną nikt inny nie widzi jak gram i nie będę się z tym obnosić
poza tym jest wolność wyrażania swoich opinii - ja mam prawo mieć swoje zdanie, a ktoś ma prawo mieć je w dupie
![]()
pozdrawiam
i jak zwykle po raz kolejny brak argumentówJAREK67 pisze:No i wróciłeś do szeregu, tu gdzie jest twoje miejsce. A te bzdury o przewidywaniu przyszłości.. szkoda gadać.
Również pozdrawiam.
eot
przepraszam, ale ja czegoś tu nie rozumiem... jaka tajemnica? przecież pokazałem na screenach o co chodzi z przewidywaniem kierunku kolejnej świecyGrzegorz pisze:Freakout, skoro uważasz, że mam wąskie horyzonty, to w porządku. Ja z takimi mocnymi zawodnikami, co wiedzą jak bez trudu zarabiać na rynku nie dyskutuję. Nie moja liga.Tylko jedna uwaga: "mówić" a "robić" to ogromna różnica, bo powiedzieć można wszystko. Zasłanianie się tajemnicą, zdajesz sobie chyba sprawę jak wygląda. Ja już udowadniałem na żywym przykładzie, dlaczego moje podejście się opłaca. Każdy mógł to sobie poobserwować, a nawet pokusiłem się o wzięcie udziału w konkursie, choć to nie moja bajka. Nie było więc żadnych dywagacji, tylko zwykłe fakty.
Nie pokazuj nam rysunków z książek. Pokaż realne zagrania. Może być demo. Tylko koniecznie z interpretacją wolumenu. Coś o nim nie wspominasz od kiedy powiedziałem - sprawdzam. Albo już nic nie pisz w tym wątku bo się pogrążasz pokazując podstawy podstaw.freakout pisze: niech mi zatem nikt nie plecie głupot że umiejętność przewidzenia gdzie pójdzie cena to bzdura
spoko, jak najdzie mnie ochota i znajdę odrobinę więcej wolnego czasu to być może coś tutaj wrzucęJAREK67 pisze:Nie pokazuj nam rysunków z książek. Pokaż realne zagrania. Może być demo. Tylko koniecznie z interpretacją wolumenu. Coś o nim nie wspominasz od kiedy powiedziałem - sprawdzam. Albo już nic nie pisz w tym wątku bo się pogrążasz pokazując podstawy podstaw.
Za parę dni sprawa przyschnie i nikt już nie będzie pamiętał o co kaman.
Zaczynasz mówić z sensem. Wskaźnik wolumenu bazujący między innymi na długości świecy? Pachnie mi to Sonicem z FF.freakout pisze:spoko, jak najdzie mnie ochota i znajdę odrobinę więcej wolnego czasu to być może coś tutaj wrzucęJAREK67 pisze:Nie pokazuj nam rysunków z książek. Pokaż realne zagrania. Może być demo. Tylko koniecznie z interpretacją wolumenu. Coś o nim nie wspominasz od kiedy powiedziałem - sprawdzam. Albo już nic nie pisz w tym wątku bo się pogrążasz pokazując podstawy podstaw.
Za parę dni sprawa przyschnie i nikt już nie będzie pamiętał o co kaman.poza tym nie wiem czy wcześniej o tym wspomniałem, ale ja nie korzystam z typowego wskaźnika wolumenu który pokazuje ile pieniądza zostało wpompowane na danej świecy lub też jakiego rodzaju były to zlecenia, ale jest to wolumen który bazuje na długości danej świecy w pipsach i czymś jeszcze (to pozostawiam w tajemnicy)
sprzedawałem kiedyś ten wskaźnik na Allegro, od kupujących wiem że spełnił on ich oczekiwania, zatem mam powód do bycia zadowolonym, gdyż to co stworzyłem jak najbardziej działa
pozdrawiam