Dadas DayTrading Strategy
Re: Dadas DayTrading Strategy
lol tak czytam, czytam i nigdze się nie doczytałem , że to jest forum edukacyjne, czego wy tutaj szukacie? Signal providera? moja propozycja podłączcie sie po zulutrade P-O-L-E-C-A-M (po 100 lotow na trade)
tutaj sporo osób czeka tylko na gotowca, a trading i tworzenie narzędzi to jest naprawdę ciężka pracaVenomouss pisze:lol tak czytam, czytam i nigdze się nie doczytałem , że to jest forum edukacyjne, czego wy tutaj szukacie? Signal providera? moja propozycja podłączcie sie po zulutrade P-O-L-E-C-A-M (po 100 lotow na trade)

pozdrawiam

No nie, to jest wątek pt.Venomouss pisze:lol tak czytam, czytam i nigdze się nie doczytałem , że to jest forum edukacyjne, czego wy tutaj szukacie? Signal providera? moja propozycja podłączcie sie po zulutrade P-O-L-E-C-A-M (po 100 lotow na trade)
, czyli mój journal,Dadas DayTrading Strategy
taki trochę filozoficzny, trochę techniczny.

Swoją drogą, to takiego "ruchu" na moim journalu już dawno nie było!
Dadas pisze:No nie, to jest wątek pt.Venomouss pisze:lol tak czytam, czytam i nigdze się nie doczytałem , że to jest forum edukacyjne, czego wy tutaj szukacie? Signal providera? moja propozycja podłączcie sie po zulutrade P-O-L-E-C-A-M (po 100 lotow na trade), czyli mój journal,Dadas DayTrading Strategy
tak oczywiscie zorientowałem co to za wątek

Zapraszam na mój wątek na http://www.forexfactory.com/dadasVenomouss pisze:Dadas pisze:No nie, to jest wątek pt.Venomouss pisze:lol tak czytam, czytam i nigdze się nie doczytałem , że to jest forum edukacyjne, czego wy tutaj szukacie? Signal providera? moja propozycja podłączcie sie po zulutrade P-O-L-E-C-A-M (po 100 lotow na trade), czyli mój journal,Dadas DayTrading Strategy
tak oczywiscie zorientowałem co to za wątektylko nie rozumiem podejscia niektórych ludzi typu "bo ja zaczynam trejdować/ trejduje x lat i wszystko mi sie należy włącznie z pitem i sygnałami sms etc". a troche pomyślunku z własnej strony? zaangażowania? moim zdaniem duży szacunek dla osob, które poświęcają (robiąc to co lubią) swój czas się należy, a porównanie swoich wykresów z czyimis innymi jest dla mnie rzeczą naturalną i nie potrzebuję krzywej (statementu) żeby wiedzieć czy ktoś wie co robi czy nie. na forex factory zapraszam poproscie kogoś z gosci ktorzy prowadzą aktywnie wątki o strategiach etc o "krzywą" .. pozdrawiam i powodzenia
dzieki za zaproszenie Dadas przegladne na pewno, troche zdublowalem twoj post freakout ale nie zauważyłem, a przemyślenia właśnie takie mam.. pozdrawiam
To fakt. Kiedyś się ludziom bardziej chciało. Teraz to najchętniej za stówę na Allegro by nabyli maszynkę do zarabiania pieniędzy a sami całymi dniami przed jakimś serialem w TVN lub innym Polsacie siedzieli.freakout pisze:tutaj sporo osób czeka tylko na gotowca, a trading i tworzenie narzędzi to jest naprawdę ciężka pracaVenomouss pisze:lol tak czytam, czytam i nigdze się nie doczytałem , że to jest forum edukacyjne, czego wy tutaj szukacie? Signal providera? moja propozycja podłączcie sie po zulutrade P-O-L-E-C-A-M (po 100 lotow na trade)mało tego - nawet kiedy ktoś komuś pomoże całkowicie bezinteresownie to nie spotyka się to z prostym i jakże miłym słowem podziękowania... dlatego uważam że jakakolwiek by nie była nasza praca - zawsze trzeba brać za nią wynagrodzenie, bo ludzie to ch...
pozdrawiam

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie daj się podejść i nie musisz im nic udowadniać.Dadas pisze:
jak pokazujesz trade to lepiej zamazać wielkość pozycji.
Zazdrośników nie brakuje.
Kasa lubi ciszę.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Myślę, że jest nieco inaczej.JAREK67 pisze:To fakt. Kiedyś się ludziom bardziej chciało. Teraz to najchętniej za stówę na Allegro by nabyli maszynkę do zarabiania pieniędzy a sami całymi dniami przed jakimś serialem w TVN lub innym Polsacie siedzieli.freakout pisze:tutaj sporo osób czeka tylko na gotowca, a trading i tworzenie narzędzi to jest naprawdę ciężka pracaVenomouss pisze:lol tak czytam, czytam i nigdze się nie doczytałem , że to jest forum edukacyjne, czego wy tutaj szukacie? Signal providera? moja propozycja podłączcie sie po zulutrade P-O-L-E-C-A-M (po 100 lotow na trade)mało tego - nawet kiedy ktoś komuś pomoże całkowicie bezinteresownie to nie spotyka się to z prostym i jakże miłym słowem podziękowania... dlatego uważam że jakakolwiek by nie była nasza praca - zawsze trzeba brać za nią wynagrodzenie, bo ludzie to ch...
pozdrawiam
Ludziom się chce, ale po każdej porażce duch im opada.
W końcu psyche się poddaje, frustracja rośnie, potrzebują silniejszego "dowodu", że to jest możliwe.
W końcu, "wytrwałych twardzieli", albo "upartych osłów" jest mniej niż tych przeciętnych.
A jednak FX i wogóle trading nie jest przeciętnym zajęciem i stanowi duże wyzwanie.
Oczywistym jest, że każdy wolałby włączyć maszynkę do zarabiania kasy i pójść na basen,
czy wybrać się w rejs dokoła świata na luksusowym jachcie!