Super Hedge ::..
- magictrader
- Pasjonat
Na rozjazd bezwzględnej różnicy w kursach oczywiście?
Gensek, tak wielkie spready można zobaczyć gołym okiem na W1 między EU i GU, dlatego z obecnymi możliwościami konta lepiej bawić się w krótkie TF.
Gensek, tak wielkie spready można zobaczyć gołym okiem na W1 między EU i GU, dlatego z obecnymi możliwościami konta lepiej bawić się w krótkie TF.
Ostatnio zmieniony 04 sie 2008, 21:45 przez magictrader, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wiem czemu życzysz mi powodzenia, ja nie siedzę w żadnej pozycji ani też nikomu źle nie życzę. Nie chodzi mi o to co jest dzisiaj tylko cały czas mam jedno na celu, że sys jest dobry jak jest konsolidacja na parze krosowej ale jak jest silny trend tak jak dzisiaj to masz mega minusy na pozycjach a Twój zysk jest gdzieś tam na parze krosowej. I jeśli ona nie powróci do momentu w którym otwierałeś pozycje to do tego czasu nie wyjdziesz na zero. Cały ten system hedge to po prostu gra na krosie w zawiły sposób. To tak jak byś jechał z Warszawy do Berlina przez Grecje i Włochy!
Ostatnio zmieniony 04 sie 2008, 22:09 przez ScarFace, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały bywalec
nie chodzi o eurgbp trzycenty napisal na poprzedniej stronie o tym.Do tego TF 5M racja lewa noga dzis wstalem i bzdury piszeBaby FaceKiller pisze: to ja Tobie życzę powodzenia i trochę orientacji w temacie
z tym "powodzenia" to mialo zabrzmiec grzecznie, a wyszla ironia, sorry nie mialem tego na celu
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 04 sie 2008, 22:13 przez Silhouette, łącznie zmieniany 1 raz.