DayTrading: Środa 03.09.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 wrz 2014, 00:00

Wzrost
13
62%
Bez zmian
4
19%
Spadek
4
19%

Liczba głosów: 21

Awatar użytkownika
koks
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 03.09.2014

Nieprzeczytany post autor: koks »

hahah to był cytat godny stopki :)
dzis jest powód do dobrego humoru
RPP nastraszyła w momencie publikacji decyzji, ale konferencja była bardzo "gołębia" :wink:
Swing

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: Odp: DayTrading: Środa 03.09.2014

Nieprzeczytany post autor: highend »

Matthew414 pisze:
highend pisze:Obama zaczyna pokazywac, ze jednak Oba Ma. Zatem gieldy w dol. Ktos wie czemu Apple tak spadlo? Bo ja w terenie
Ja wziąłem apple. Samsung pokazał kozaka na targach Ifa + rekomendacja aby realizować zyski ... sl 88 zobaczymy może nie pęknie ..
9 września jest pokaz iphone6 i chyba iwatcha...
Dziś apple mocno spada. Może robi sobie miejsce na wzeosty??
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

spontfx pisze: wiesz co
Pierd....sz i rysujesz takie bzdury ze rzygac sie chce jak Ciebie czytam
Ladujesz u mnie w ignorach inwestorku
Normalnie smiech na sali

proszę - nie dodawaj mnie do ignorów... no nie bądz taki.... potrzebuje Twojego przeglądania moich postów niemal jak tlenu.... :D
idź się puknij w czoło pajacu i zastanów się po co jest to forum...bez odbioru bo już mi nie wyświetli Twojego żadnego postu i tak... a jak popłynąłeś na czymś to do mamy po kieszonkowe żeby konto zasilić... :D
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2014, 18:20 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

spontfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: spontfx »

tomeKrk pisze:
spontfx pisze:
atlanticos pisze:edek h1 - wersje h4 pokazywałem rano a teraz zbliżenie h1... wybiliśmy dziś czarną TL, utworzyła się flaga ze sporym prawdopodobieństwem wyjścia dołem i przetestowania ostatniego dołka (możliwe lekkie pogłębienie)... W mojej ocenie żeby mogło się tak stać musimy do jutra pokonsolidowac żeby oddalić się od przebitej TL o czym pisałem wyżej... Wtedy test ostatnich dołków zbiegnie się z retestem tej linii w dniu jutrzejszym... Tam warto obserwować zachowanie ceny i podłączyć się w przypadku sygnału UP na średni termin...zejście dziś poniżej niebieskiej strefy czyli powrót poniżej czarnej TL (nie zakładam takiego scenariusza na obecną chwilę) neguje powyższe założenia... oczywiście rynek wszystko zweryfikuje

https://www.tradingview.com/x/ZDS0e4XG/
wiesz co
Normalnie smiech na sali
obyś się nie przejechał na tym ze ignorujesz to co atlanticos rysuje
nie rozwalaj mnie
jego zawsze rynek weryfikuje ,widac guru forumowy.Masakra

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Goldman Sachs: niepodległość Szkocji będzie poważne miała skutki
IAR - Biznes
3 Wrz 2014, 18:10

03.09.2014 (IAR) - Jeśli zwolennicy ogłoszenia niepodległości przez Szkocję zwyciężą w nadchodzącym referendum, będzie to miało poważne konsekwencje dla gospodarek Wielkiej Brytanii i Szkocji. Taki wniosek przynosi najnowsza analiza Goldman Sachs.

Ekonomista Kevin Daly wskazał, że krótkoterminowe skutki ekonomiczne dla Szkocji będą negatywne. Jego zdaniem, istnieje zagrożenie, że międzynarodowi inwestorzy będą pozbywać się ulokowanych tam aktywów. Kolejny potencjalny skutek to wycofywanie depozytów ze szkockich banków.

Kevin Daly zauważa, że szkody może też odczuć gospodarka Zjednoczonego Królestwa. Głównym niebezpieczeństwem jest zagrożenie kursu brytyjskiego funta.

Groźba ogłoszenia niepodległości przez Szkocje już odbiła się na notowaniach waluty. Kurs funta do dolara jest obecnie najniższy od pięciu miesięcy.

Najnowsze badanie opinii Szkotów na temat niepodległości wskazuje na coraz bardziej wyrównane szanse obu obozów w nadchodzącym referendum. Sondaż instytutu YouGov daje zwolennikom utrzymania unii z Anglią 53 procent, a zwolennikom niepodległości 47 procent.

W ciągu miesiąca dystans między przeciwnikami a zwolennikami niepodległości zmalał z 22 do 6 punktów procentowych.

Awatar użytkownika
zero
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zero »

spontfx pisze:
tomeKrk pisze:
spontfx pisze:edek h1 - wersje h4 pokazywałem rano a teraz zbliżenie h1... wybiliśmy dziś czarną TL, utworzyła się flaga ze sporym prawdopodobieństwem wyjścia dołem i przetestowania ostatniego dołka (możliwe lekkie pogłębienie)... W mojej ocenie żeby mogło się tak stać musimy do jutra pokonsolidowac żeby oddalić się od przebitej TL o czym pisałem wyżej... Wtedy test ostatnich dołków zbiegnie się z retestem tej linii w dniu jutrzejszym... Tam warto obserwować zachowanie ceny i podłączyć się w przypadku sygnału UP na średni termin...zejście dziś poniżej niebieskiej strefy czyli powrót poniżej czarnej TL (nie zakładam takiego scenariusza na obecną chwilę) neguje powyższe założenia... oczywiście rynek wszystko zweryfikuje

https://www.tradingview.com/x/ZDS0e4XG/wiesz co
Normalnie smiech na sali
obyś się nie przejechał na tym ze ignorujesz to co atlanticos rysuje
nie rozwalaj mnie
jego zawsze rynek weryfikuje ,widac guru forumowy.Masakra
Na czym straciles te 100 zł które dala ci mama?

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Kto daje L na edka ten traci. Proste.

-- Dodano: 03 wrz 2014, 17:48 --

A na kablu oko saurona jak tam?
Sauron blind?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view

ztandarodow podciagane po wczesnejszym zrzucie i zabawa trwa towar drogocenny rozdawany
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

highend pisze:Kto daje L na edka ten traci. Proste.

-- Dodano: 03 wrz 2014, 17:48 --

A na kablu oko saurona jak tam?
Sauron blind?
Oko to bylo moje TP

-- Dodano: 03 wrz 2014, 18:01 --

Kebelek jeszcze powinien jechac DOWN. Na W1 leci do srednich kroczacych i brakuje mu jeszcze jakis 20-30% aby byla to korekta takiej wielkosci jak w historii, wiec pokrywa sie na spadki. Tylko tak podpowiadam, nie musi sie spelnic.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

Awatar użytkownika
koks
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: koks »

USD/TRY coraz bliżej wsparcia okolic 2,1530 . opcja na longa albo na sell po jego wyraźnym przebiciu
Swing

Zablokowany