dzis jest powód do dobrego humoru
RPP nastraszyła w momencie publikacji decyzji, ale konferencja była bardzo "gołębia"

9 września jest pokaz iphone6 i chyba iwatcha...Matthew414 pisze:Ja wziąłem apple. Samsung pokazał kozaka na targach Ifa + rekomendacja aby realizować zyski ... sl 88 zobaczymy może nie pęknie ..highend pisze:Obama zaczyna pokazywac, ze jednak Oba Ma. Zatem gieldy w dol. Ktos wie czemu Apple tak spadlo? Bo ja w terenie
spontfx pisze: wiesz co
Pierd....sz i rysujesz takie bzdury ze rzygac sie chce jak Ciebie czytam
Ladujesz u mnie w ignorach inwestorku
Normalnie smiech na sali
nie rozwalaj mnietomeKrk pisze:obyś się nie przejechał na tym ze ignorujesz to co atlanticos rysujespontfx pisze:wiesz coatlanticos pisze:edek h1 - wersje h4 pokazywałem rano a teraz zbliżenie h1... wybiliśmy dziś czarną TL, utworzyła się flaga ze sporym prawdopodobieństwem wyjścia dołem i przetestowania ostatniego dołka (możliwe lekkie pogłębienie)... W mojej ocenie żeby mogło się tak stać musimy do jutra pokonsolidowac żeby oddalić się od przebitej TL o czym pisałem wyżej... Wtedy test ostatnich dołków zbiegnie się z retestem tej linii w dniu jutrzejszym... Tam warto obserwować zachowanie ceny i podłączyć się w przypadku sygnału UP na średni termin...zejście dziś poniżej niebieskiej strefy czyli powrót poniżej czarnej TL (nie zakładam takiego scenariusza na obecną chwilę) neguje powyższe założenia... oczywiście rynek wszystko zweryfikuje
https://www.tradingview.com/x/ZDS0e4XG/
Normalnie smiech na sali
Na czym straciles te 100 zł które dala ci mama?spontfx pisze:nie rozwalaj mnietomeKrk pisze:obyś się nie przejechał na tym ze ignorujesz to co atlanticos rysujespontfx pisze:edek h1 - wersje h4 pokazywałem rano a teraz zbliżenie h1... wybiliśmy dziś czarną TL, utworzyła się flaga ze sporym prawdopodobieństwem wyjścia dołem i przetestowania ostatniego dołka (możliwe lekkie pogłębienie)... W mojej ocenie żeby mogło się tak stać musimy do jutra pokonsolidowac żeby oddalić się od przebitej TL o czym pisałem wyżej... Wtedy test ostatnich dołków zbiegnie się z retestem tej linii w dniu jutrzejszym... Tam warto obserwować zachowanie ceny i podłączyć się w przypadku sygnału UP na średni termin...zejście dziś poniżej niebieskiej strefy czyli powrót poniżej czarnej TL (nie zakładam takiego scenariusza na obecną chwilę) neguje powyższe założenia... oczywiście rynek wszystko zweryfikuje
https://www.tradingview.com/x/ZDS0e4XG/wiesz co
Normalnie smiech na sali
jego zawsze rynek weryfikuje ,widac guru forumowy.Masakra
Oko to bylo moje TPhighend pisze:Kto daje L na edka ten traci. Proste.
-- Dodano: 03 wrz 2014, 17:48 --
A na kablu oko saurona jak tam?
Sauron blind?