DayTrading: Środa 03.09.2014
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 03.09.2014
Witam Wszystkich.
Złotko teraz powrót do bandy i solidniejszy spadek?? Bo tak jakby z trójkąta wybił na d1...
A jen w bardzo ciekawym miejscy na miesięcznym, jak nie teraz odbić albo wybić solidniej to kiedy...
Złotko teraz powrót do bandy i solidniejszy spadek?? Bo tak jakby z trójkąta wybił na d1...
A jen w bardzo ciekawym miejscy na miesięcznym, jak nie teraz odbić albo wybić solidniej to kiedy...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ale kalenadarz na jutro wyglada spoko
ale merytoryczna wypowiedzspontfx pisze:wiesz coatlanticos pisze:edek h1 - wersje h4 pokazywałem rano a teraz zbliżenie h1... wybiliśmy dziś czarną TL, utworzyła się flaga ze sporym prawdopodobieństwem wyjścia dołem i przetestowania ostatniego dołka (możliwe lekkie pogłębienie)... W mojej ocenie żeby mogło się tak stać musimy do jutra pokonsolidowac żeby oddalić się od przebitej TL o czym pisałem wyżej... Wtedy test ostatnich dołków zbiegnie się z retestem tej linii w dniu jutrzejszym... Tam warto obserwować zachowanie ceny i podłączyć się w przypadku sygnału UP na średni termin...zejście dziś poniżej niebieskiej strefy czyli powrót poniżej czarnej TL (nie zakładam takiego scenariusza na obecną chwilę) neguje powyższe założenia... oczywiście rynek wszystko zweryfikuje
https://www.tradingview.com/x/ZDS0e4XG/
Pierd....sz i rysujesz takie bzdury ze rzygac sie chce jak Ciebie czytam
Ladujesz u mnie w ignorach inwestorku
Normalnie smiech na sali

zasłużyłeś na ignora na zawsze

czasami forum przeglądam tylko dla zobaczenie co ma do powiedzenia atlanticos,
nie zawsze ma racje bo nie jest jasnowidzem, ale na edku ostatnio pokazał klasę nie z tej ziemi

Ostatnio zmieniony 03 wrz 2014, 19:55 przez as28, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
DAX - przekroczyli 61,8% fibo... jakby nie korekta w stanach, to dzisiaj byłoby 9700,
Jeśli do końca tygodnie nie wrócimy poniżej Fibo, to czekają Nas chyba okolice 10 000 i nowe szczyty
Jeśli do końca tygodnie nie wrócimy poniżej Fibo, to czekają Nas chyba okolice 10 000 i nowe szczyty
'koks pisze:masz coś świeżego na usdpln?Nowy123 pisze:
20 00 Beżowa Książka ''
03:30 AUD Bilans Handlowy -1,510B -1,683B
03:30 AUD Sprzedaż Detaliczna (raz w miesiącu) 0,4% 0,6%
moze takie cosik na duza 4
na EDU marodowana wec odpuszczam dzis go a jutro
atak na USD dane MARIAN 13:45 EUR Ustalenie Stopy Procentowej 0,15%
księga test siły rynku (i oszustów w białych kołnieżykach)
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
wzruszylem sieas28 pisze:ale merytoryczna wypowiedzspontfx pisze:wiesz coatlanticos pisze:edek h1 - wersje h4 pokazywałem rano a teraz zbliżenie h1... wybiliśmy dziś czarną TL, utworzyła się flaga ze sporym prawdopodobieństwem wyjścia dołem i przetestowania ostatniego dołka (możliwe lekkie pogłębienie)... W mojej ocenie żeby mogło się tak stać musimy do jutra pokonsolidowac żeby oddalić się od przebitej TL o czym pisałem wyżej... Wtedy test ostatnich dołków zbiegnie się z retestem tej linii w dniu jutrzejszym... Tam warto obserwować zachowanie ceny i podłączyć się w przypadku sygnału UP na średni termin...zejście dziś poniżej niebieskiej strefy czyli powrót poniżej czarnej TL (nie zakładam takiego scenariusza na obecną chwilę) neguje powyższe założenia... oczywiście rynek wszystko zweryfikuje
https://www.tradingview.com/x/ZDS0e4XG/
Pierd....sz i rysujesz takie bzdury ze rzygac sie chce jak Ciebie czytam
Ladujesz u mnie w ignorach inwestorku
Normalnie smiech na sali
zasłużyłeś na ignora na zawsze
czasami forum przeglądam tylko dla zobaczenie co ma do powiedzenia atlanticos,
nie zawsze ma racje bo nie jest jasnowidzem, ale na edku ostatnio pokazał klasę nie z tej ziemi

pocaluj zabke w lapke

edek może nastąpić mała zwałka 20:00-30 do okolic 3080 a pózniej up do niezamkniętej luki okolice 3230
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2014, 20:02 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- dobryfxplayer
- Maniak
K
Kabelek czas na mala korekte?Nowy123 pisze:USD JPY ma potencjal do 104 50 co najmnej wiec nie lapal bym L heszcze z slanoscia kabeladobryfxplayer pisze:Co myslicie o tym? Koniec korekty i UP?
-- Dodano: 03 wrz 2014, 18:26 --
Kiedy jest wynik referendum w sprawie niepodleglej Szkocji? 8 wrzesnia?
-- Dodano: śr 03-09-2014, 19:35 --
"Buy right, sit tight." - J. Livermore