to powinien być spokojny ruch w dół z przyśpieszeniem pod koniec
wiem że połowa albo więcej forum jest na L ale to normalne bo sami wiecie co w mediach grają

https://www.tradingview.com/x/xi5mSjoE/
umm ja wiem co to prawdziwa przyjemności nie sciskam raczekmolmomas pisze:Ciapul MISZCZCiapul pisze:są tacy którzy całe życie walą konia, są też tacy, którzy całe życie grają na demo...A.S.A.T. pisze:ja bede zawsze grał na demo
i jedni i drudzy umrą nie wiedząc co to znaczy prawdziwa przyjemność...
oh yeah... zrobiłem to samopawel328ci pisze:usd/try tak jak pisałem wczoraj załadowany po pachy od samej góry, wybicie dołem i oby nie fałszywka.
2.17300 pierwsze tp poleciało kolejne 16950 a pozniej juz 15500 i duzo nizej
poza tym wszystko zabezpieczone na plus w razie gdyby dolar zaczął szalec
aż tak Ci się monitor klei od tego DEMO?pawel328ci pisze:ja gram tylko na demow razie jakby co wkleje całe demo
Marcin30 pisze:Bossafx:
Dzisiaj po południu poznamy dane nt. zamówień na dobra trwałego użytku o godz. 14:30 – inwestorów nie powinien jednak zmylić bardzo dobry odczyt, który w lipcu może być nawet dwucyfrowy za sprawą mocnego wzrostu ze strony zamówień Boeinga. Tym samym dzisiaj ważniejszą figurą będą dane nt. indeksu zaufania konsumentów sporządzanego przez Conference Board, które poznamy o godz. 16:00. Mediana zakłada jego spadek w sierpniu do 89 pkt. z 90,9 pkt. Głębsze zejście w połączeniu z lipcowym rozczarowaniem w sprzedaży detalicznej, oraz słabszymi wskazaniami indeksu nastrojów konsumenckich Uniwersytetu Michigan, byłoby odebrane negatywnie i mogłoby stanowić pretekst do chwilowego osłabienia się dolara