DayTrading: Wtorek 26.08.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 27 sie 2014, 00:00

Wzrost
15
56%
Bez zmian
3
11%
Spadek
9
33%

Liczba głosów: 27

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Wtorek 26.08.2014

Nieprzeczytany post autor: MaciejWLKP »

Ale o co chodzi? Nie napisałem że jestem guru, nie mam graala i też łapie sl. Napisałem tylko zdanie ze na demo xauusd idzie mi świetnie i ze na edku nie musza dzisiaj czy w tym tyg domykać luki, mogą ja domknac za jakis czas a ze wy juz załadowani wszyscy w L to mnie atakujecie :D Ja na edziu bez pozycji

i lepiej bierzcie zyski z ~3180 bo zaraz będziecie mieli sl haha łapacze noży bo edzio pod 1.32 dziwne co?
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."

ade25
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ade25 »

edek up pytanie jaki zakres ?

Awatar użytkownika
A.S.A.T.
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: A.S.A.T. »

MaciejWLKP pisze:Ale o co chodzi? Nie napisałem że jestem guru, nie mam graala i też łapie sl. Napisałem tylko zdanie ze na demo xauusd idzie mi świetnie i ze na edku nie musza dzisiaj czy w tym tyg domykać luki, mogą ja domknac za jakis czas a ze wy juz załadowani wszyscy w L to nie mnie atakujecie :D Ja na edziu bez pozycji
o to chodzi ze szukacie głupich wymówek w postaci demo historyjek. a prawda jest taka ze 95% ludziów tego forum nawet na demo nie uzyska satysfakcjonujacych wyników w dłuzszym okresie czasu.

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

powiedział demo player :) złoto zachowuje się inaczej niż waluty dlatego potrzebuje czasu i pograć na demo że dobrze wyczuć a że mi wychodzi no to fajnie. O wynikach demo w dłuższym czasie to chyba o sobie piszesz prawda?
Ostatnio zmieniony 26 sie 2014, 10:05 przez MaciejWLKP, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

ahaha ZELONA czym ma zazdrosci bo nie wiem :lol: :lol: ochlon pisze co pisales wczesnej mitomanku nic wiecej :lol:

ja zarabiam gdzie indziej pod swoje analizy a ty mi wysakujesz z zazdrością ja jakiś male dziecko :lol: :lol: a nie dorosly racjonalne myślący facet :mrgreen:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

MaciejWLKP pisze:z tym demo 100% racji, na osobnym koncie rozpracowuje xau/usd na którym idzie mi świetnie i właściwie mógł bym olać waluty i skoncentrować się tylko na jednym a w rzeczywistości może być gorzej

przy okazji test 0-100kmh dla fana tesli https://www.youtube.com/watch?v=2mm4oHLcw2c wkrótce pełny test auta
W czerwcu robiłem test Tesli ;)

A tu jest test znajomego:
https://youtube.com/watch?v=N6XDntsC1vk
Ostatnio zmieniony 26 sie 2014, 10:10 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

epa1
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: epa1 »

pedro pisze:dobry,

gold przebił weekly pivota, w_r1=1298, ... nie wspominając, że już d_r3 zrobił, ale cena skonsolidowana była więc blisko siebie wypadały pivoty, nie mniej, może w końcu longi na złocie dadzą zarobić ;)

dobrych trejdów... bless,

-- Dodano: 26 sie 2014, 09:00 --

chociaz patrzac na wykres złota, to ruch w góre do okolic 1298 - 1300 może być korektą spadków, will see... paczeć i reagować, i dawać zyska rosnac ;) :564:
na 1296 - 1297 jest EMA 100 z h4 , fibo 38,2 ostatnich spadków , LT do retestu , pivoty DR-3 i WR-1
jak by jakiś spec od eliota wrzucił wykres , to może coś ciekawego jeszcze zobaczymy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
A.S.A.T.
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: A.S.A.T. »

MaciejWLKP pisze:powiedział demo player :) złoto zachowuje się inaczej niż waluty dlatego potrzebuje czasu i pograć na demo że dobrze wyczuć a że mi wychodzi no to fajnie. O wynikach demo w dłuższym czasie to chyba o sobie piszesz prawda?
yes, demo player its me. :)
chyba poruszyłem drazliwy temat, bo poziom agresji wzrasta. ale badz co badz lepiej byc zarobionym na demo niz tracic depo w realu :idea:

...ale jest forum jest fun, a te pare tysi w plecy kiedys sie odrobi :) nie?

Awatar użytkownika
Lolo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Lolo »

HI
Na Brent i GBPUSD zebralem male skapy.
EURJPY short nadal aktywny
Do tego przed chwila Zloto long.
Mysle ze 1300 $ na zlocie w tym tygodniu dociagniemy.

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

A.S.A.T. pisze:
MaciejWLKP pisze:powiedział demo player :) złoto zachowuje się inaczej niż waluty dlatego potrzebuje czasu i pograć na demo że dobrze wyczuć a że mi wychodzi no to fajnie. O wynikach demo w dłuższym czasie to chyba o sobie piszesz prawda?
yes, demo player its me. :)
chyba poruszyłem drazliwy temat, bo poziom agresji wzrasta. ale badz co badz lepiej byc zarobionym na demo niz tracic depo w realu :idea:

...ale jest forum jest fun, a te pare tysi w plecy kiedys sie odrobi :) nie?
z mojej strony agresji nie ma, była tylko wściekłość elkowiczów bo myślę inaczej niż większość :) zmartwię Ciebie że jeśli kiedyś otworzysz konto na realu nawet mikroloty to czeka jeszcze ogrom pracy i poczujesz co to trading ale to kiedyś...

Zablokowany