i lepiej bierzcie zyski z ~3180 bo zaraz będziecie mieli sl haha łapacze noży bo edzio pod 1.32 dziwne co?
o to chodzi ze szukacie głupich wymówek w postaci demo historyjek. a prawda jest taka ze 95% ludziów tego forum nawet na demo nie uzyska satysfakcjonujacych wyników w dłuzszym okresie czasu.MaciejWLKP pisze:Ale o co chodzi? Nie napisałem że jestem guru, nie mam graala i też łapie sl. Napisałem tylko zdanie ze na demo xauusd idzie mi świetnie i ze na edku nie musza dzisiaj czy w tym tyg domykać luki, mogą ja domknac za jakis czas a ze wy juz załadowani wszyscy w L to nie mnie atakujecieJa na edziu bez pozycji
W czerwcu robiłem test TesliMaciejWLKP pisze:z tym demo 100% racji, na osobnym koncie rozpracowuje xau/usd na którym idzie mi świetnie i właściwie mógł bym olać waluty i skoncentrować się tylko na jednym a w rzeczywistości może być gorzej
przy okazji test 0-100kmh dla fana tesli https://www.youtube.com/watch?v=2mm4oHLcw2c wkrótce pełny test auta
na 1296 - 1297 jest EMA 100 z h4 , fibo 38,2 ostatnich spadków , LT do retestu , pivoty DR-3 i WR-1pedro pisze:dobry,
gold przebił weekly pivota, w_r1=1298, ... nie wspominając, że już d_r3 zrobił, ale cena skonsolidowana była więc blisko siebie wypadały pivoty, nie mniej, może w końcu longi na złocie dadzą zarobić
dobrych trejdów... bless,
-- Dodano: 26 sie 2014, 09:00 --
chociaz patrzac na wykres złota, to ruch w góre do okolic 1298 - 1300 może być korektą spadków, will see... paczeć i reagować, i dawać zyska rosnac![]()
yes, demo player its me.MaciejWLKP pisze:powiedział demo playerzłoto zachowuje się inaczej niż waluty dlatego potrzebuje czasu i pograć na demo że dobrze wyczuć a że mi wychodzi no to fajnie. O wynikach demo w dłuższym czasie to chyba o sobie piszesz prawda?
z mojej strony agresji nie ma, była tylko wściekłość elkowiczów bo myślę inaczej niż większośćA.S.A.T. pisze:yes, demo player its me.MaciejWLKP pisze:powiedział demo playerzłoto zachowuje się inaczej niż waluty dlatego potrzebuje czasu i pograć na demo że dobrze wyczuć a że mi wychodzi no to fajnie. O wynikach demo w dłuższym czasie to chyba o sobie piszesz prawda?
chyba poruszyłem drazliwy temat, bo poziom agresji wzrasta. ale badz co badz lepiej byc zarobionym na demo niz tracic depo w realu
...ale jest forum jest fun, a te pare tysi w plecy kiedys sie odrobinie?