DayTrading: Wtorek 26.08.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 27 sie 2014, 00:00

Wzrost
15
56%
Bez zmian
3
11%
Spadek
9
33%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 26.08.2014

Nieprzeczytany post autor: highend »

Najlepsze ze pozycję na demo co wklejalem wczoraj o 21.00
Dzisiaj rano wszystkie są na zysku. Nawet usdpln który dalem sell a chciałem buy. Czemu na demo to jest takie łatwe?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

highend pisze:Najlepsze ze pozycję na demo co wklejalem wczoraj o 21.00
Dzisiaj rano wszystkie są na zysku. Nawet usdpln który dalem sell a chciałem buy. Czemu na demo to jest takie łatwe?
bez emocji i widma wierzycieli na demo to juz byłabym milionerką :cry:
chciwość jest dobra

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaciejWLKP »

z tym demo 100% racji, na osobnym koncie rozpracowuje xau/usd na którym idzie mi świetnie i właściwie mógł bym olać waluty i skoncentrować się tylko na jednym a w rzeczywistości może być gorzej

przy okazji test 0-100kmh dla fana tesli https://www.youtube.com/watch?v=2mm4oHLcw2c wkrótce pełny test auta
Ostatnio zmieniony 26 sie 2014, 09:28 przez MaciejWLKP, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

MaciejWLKP pisze:z tym demo 100% racji, na osobnym koncie rozpracowuje xau/usd na którym idzie mi świetnie i właściwie mógł bym olać waluty i skoncentrować się tylko na jednym a w rzeczywistości może być gorzej
o gooru sie znalazł - tylko pogratulować ciekawe jak szybko cie nimny prysznic dopadnie bo za oknem juz leje :mrgreen:
chciwość jest dobra

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Jaki tam guru, staram się tylko być w mniejszości i tyle. A tobie z luka na e/u proponuje uważać bo nie muszą tego dziś lub w tym tyg domykać, mogą za jakiś czas domknąć wiec miej sie na baczności :mrgreen:
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."

Awatar użytkownika
A.S.A.T.
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: A.S.A.T. »

MaciejWLKP pisze:Jaki tam guru, staram się tylko być w mniejszości i tyle. A tobie z luka na e/u proponuje uważać bo nie muszą tego dziś lub w tym tyg domykać, mogą za jakiś czas domknąć wiec miej sie na baczności :mrgreen:
:shock:

no co jeden to lepszy :)

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

MaciejWLKP pisze:Jaki tam guru, staram się tylko być w mniejszości i tyle. A tobie z luka na e/u proponuje uważać bo nie muszą tego dziś lub w tym tyg domykać, mogą za jakiś czas domknąć wiec miej sie na baczności :mrgreen:

spoku juz od jakiegoś czsu piramiduje edka i iczuje sie kofortowo jak spadnie odkupie od ciebie - bedziesz zdziwiony we wrzesniu co bedzie sie działo ganserka teraz gra w druga stronę tak samo jak wczesniej gdy bylismy 1,40 a miało byc wyżej :mrgreen: - ja juz ich dawno rozpacowałam
chciwość jest dobra

ade25
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ade25 »

wczoraj pisałem że dzisiaj edek na up od rana

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

pkubiu pisze:

spoku juz od jakiegoś czsu piramiduje edka i iczuje sie kofortowo jak spadnie odkupie od ciebie - bedziesz zdziwiony we wrzesniu co bedzie sie działo ganserka teraz gra w druga stronę tak samo jak wczesniej gdy bylismy 1,40 a miało byc wyżej :mrgreen: - ja juz ich dawno rozpacowałam
akurat ty jesteś idealnym anty wskaźnikiem, całe forum wie że jak ty dajesz l to trzeba brać s w ciemno :mrgreen:

Awatar użytkownika
A.S.A.T.
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: A.S.A.T. »

MaciejWLKP pisze:
pkubiu pisze:

akurat ty jesteś idealnym anty wskaźnikiem, całe forum wie że jak ty dajesz l to trzeba brać s w ciemno :mrgreen:
no to ładuj całe depo w s skoro masz takiego zajebistego grala :D

Zablokowany