DayTrading: Wtorek 26.08.2014
Re: DayTrading: Wtorek 26.08.2014
Najlepsze ze pozycję na demo co wklejalem wczoraj o 21.00
Dzisiaj rano wszystkie są na zysku. Nawet usdpln który dalem sell a chciałem buy. Czemu na demo to jest takie łatwe?
Dzisiaj rano wszystkie są na zysku. Nawet usdpln który dalem sell a chciałem buy. Czemu na demo to jest takie łatwe?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
bez emocji i widma wierzycieli na demo to juz byłabym milionerkąhighend pisze:Najlepsze ze pozycję na demo co wklejalem wczoraj o 21.00

chciwość jest dobra
-
- Pasjonat
z tym demo 100% racji, na osobnym koncie rozpracowuje xau/usd na którym idzie mi świetnie i właściwie mógł bym olać waluty i skoncentrować się tylko na jednym a w rzeczywistości może być gorzej
przy okazji test 0-100kmh dla fana tesli https://www.youtube.com/watch?v=2mm4oHLcw2c wkrótce pełny test auta
przy okazji test 0-100kmh dla fana tesli https://www.youtube.com/watch?v=2mm4oHLcw2c wkrótce pełny test auta
Ostatnio zmieniony 26 sie 2014, 09:28 przez MaciejWLKP, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
o gooru sie znalazł - tylko pogratulować ciekawe jak szybko cie nimny prysznic dopadnie bo za oknem juz lejeMaciejWLKP pisze:z tym demo 100% racji, na osobnym koncie rozpracowuje xau/usd na którym idzie mi świetnie i właściwie mógł bym olać waluty i skoncentrować się tylko na jednym a w rzeczywistości może być gorzej

chciwość jest dobra
-
- Pasjonat
Jaki tam guru, staram się tylko być w mniejszości i tyle. A tobie z luka na e/u proponuje uważać bo nie muszą tego dziś lub w tym tyg domykać, mogą za jakiś czas domknąć wiec miej sie na baczności 

"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
MaciejWLKP pisze:Jaki tam guru, staram się tylko być w mniejszości i tyle. A tobie z luka na e/u proponuje uważać bo nie muszą tego dziś lub w tym tyg domykać, mogą za jakiś czas domknąć wiec miej sie na baczności

no co jeden to lepszy

MaciejWLKP pisze:Jaki tam guru, staram się tylko być w mniejszości i tyle. A tobie z luka na e/u proponuje uważać bo nie muszą tego dziś lub w tym tyg domykać, mogą za jakiś czas domknąć wiec miej sie na baczności
spoku juz od jakiegoś czsu piramiduje edka i iczuje sie kofortowo jak spadnie odkupie od ciebie - bedziesz zdziwiony we wrzesniu co bedzie sie działo ganserka teraz gra w druga stronę tak samo jak wczesniej gdy bylismy 1,40 a miało byc wyżej

chciwość jest dobra
wczoraj pisałem że dzisiaj edek na up od rana
-
- Pasjonat
akurat ty jesteś idealnym anty wskaźnikiem, całe forum wie że jak ty dajesz l to trzeba brać s w ciemnopkubiu pisze:MaciejWLKP pisze:Jaki tam guru, staram się tylko być w mniejszości i tyle. A tobie z luka na e/u proponuje uważać bo nie muszą tego dziś lub w tym tyg domykać, mogą za jakiś czas domknąć wiec miej sie na baczności
spoku juz od jakiegoś czsu piramiduje edka i iczuje sie kofortowo jak spadnie odkupie od ciebie - bedziesz zdziwiony we wrzesniu co bedzie sie działo ganserka teraz gra w druga stronę tak samo jak wczesniej gdy bylismy 1,40 a miało byc wyżej- ja juz ich dawno rozpacowałam

no to ładuj całe depo w s skoro masz takiego zajebistego gralaMaciejWLKP pisze:akurat ty jesteś idealnym anty wskaźnikiem, całe forum wie że jak ty dajesz l to trzeba brać s w ciemnopkubiu pisze:MaciejWLKP pisze:Jaki tam guru, staram się tylko być w mniejszości i tyle. A tobie z luka na e/u proponuje uważać bo nie muszą tego dziś lub w tym tyg domykać, mogą za jakiś czas domknąć wiec miej sie na baczności
spoku juz od jakiegoś czsu piramiduje edka i iczuje sie kofortowo jak spadnie odkupie od ciebie - bedziesz zdziwiony we wrzesniu co bedzie sie działo ganserka teraz gra w druga stronę tak samo jak wczesniej gdy bylismy 1,40 a miało byc wyżej- ja juz ich dawno rozpacowałam