DayTrading: Wtorek 26.08.2014
Re: DayTrading: Wtorek 26.08.2014
teraz ORGR na AUD jest wybijane mnie zastanawa tamtejsza konsola
-
- Stały bywalec
tez sie wladowalem w lke na usd/pln ale chyba nic nie zarobie, oddam na stopie
L na edku (zagrałem, a co mi tam) już na plusie
S na daxie już na niezłym plusie

dolar traci.
ktoś wie dlaczego? korekta wzrostów czy spadamy?
S na daxie już na niezłym plusie

dolar traci.
ktoś wie dlaczego? korekta wzrostów czy spadamy?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
aj, aj, aj...highend pisze:L na edku (zagrałem, a co mi tam) już na plusie

-- Dodano: 26 sie 2014, 11:57 --
przeanalizuj wykres w ujęciu rocznym i zastanów się czy nie warto potrzymać dłużejMiziaKizia pisze:tez sie wladowalem w lke na usd/pln ale chyba nic nie zarobie, oddam na stopie
Swing
Profit z S-ek na pszenicy zebrany, szkoda, że dłużej pozycji nie potrzymalem, ale nie jestem chciwy drań. Teraz czekamy na odbicie i można l ładować.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
słuszniexhDog pisze:Profit z S-ek na pszenicy zebrany, szkoda, że dłużej pozycji nie potrzymalem, ale nie jestem chciwy drań. Teraz czekamy na odbicie i można l ładować.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
no tak co do dolara i trzymania L na troche dluzej to czas rozstrzygnie (nie mowie dzis ale w tym tygodniu przyszlym itd..) dane, tez zrobia swoje (ciekawe ile potrwa ta korekta?)
kangur d1: https://www.tradingview.com/x/IVAF27Hp/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

-- Dodano: wt 26-08-2014, 12:04 --
to co szykujemy sie na domykane luki na EUR USD i wybcie kabla

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
troche dziwne miejsce rynek wybrał na korektę, bo spadek zaraz po wybiciu ważnego oporu pod ten opór to nie jest coś co nastraja pewnością, a do oporu już tylko 50 pipsVenomouss pisze:no tak co do dolara i trzymania L na troche dluzej to czas rozstrzygnie (nie mowie dzis ale w tym tygodniu przyszlym itd..) dane, tez zrobia swoje (ciekawe ile potrwa ta korekta?)
Swing