DayTrading: Piątek 22.08.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 23 sie 2014, 00:00

Wzrost
10
48%
Bez zmian
2
10%
Spadek
9
43%

Liczba głosów: 21

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 22.08.2014

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

WarrenB pisze:
roberttheus pisze:grając małym ryzykiem można się pakowaćv w co się chce piramidując wejścia . na kiwi pułapka!!!! dla sprzedających znów wtopa po co ja ske otworzyłem?
No właśnie po co :evil: Przecież ustaliliśmy wczoraj, że dołek już był a kiwi słucha.

W najbliższych tygodniach spodziewałbym się na edka na 1.36 - 1.37 a na kiwi mega up. S&P dalej będzie rosło w ślimaczym tempie po to aby się zwalić po 4 listopada. Wcześniej zapomnijcie o spadkach :d
skąd te twojw wróżby ? wrzuć analizę
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Re: Odp: DayTrading: Piątek 22.08.2014

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

lukpiasek pisze:nie liczy się ilość tylko jakość ;) czyli po której stronie stoi większy kapitał
To powiedz mi geniuszu czy wielkosc to jest kryterium iloscowe czy jakosciowe bo teorie przez ciebie gloszone zaczynaja przekraczac granice absurdu...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

Przecież to wyrocznia, on nie potrzebuje analiz :)
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

WarrenB
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: WarrenB »

roberttheus pisze:
WarrenB pisze:
roberttheus pisze:grając małym ryzykiem można się pakowaćv w co się chce piramidując wejścia . na kiwi pułapka!!!! dla sprzedających znów wtopa po co ja ske otworzyłem?
No właśnie po co :evil: Przecież ustaliliśmy wczoraj, że dołek już był a kiwi słucha.

W najbliższych tygodniach spodziewałbym się na edka na 1.36 - 1.37 a na kiwi mega up. S&P dalej będzie rosło w ślimaczym tempie po to aby się zwalić po 4 listopada. Wcześniej zapomnijcie o spadkach :d
Wczoraj przecie wrzucałem. Laranja wybory będą do kongresu.
Przecież nie zrobią krachu przed wyborami. Krach to nie jest jakaś katastrofa, która nagle przychodzi nieprzewidziana. Siedzi żyd przy kompie, stwierdza że robimy krach i wywala akcje.

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

no napewno wróżbita jeden 4 listopada sobie strzelił pewnie od putina ma newsa

-- Dodano: pt 22-08-2014, 17:42 --

no ale skad te wzrosty na kiwi jak zeszliśmy poniżej 84 znów które teraz jest oporem????

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: Odp: DayTrading: Piątek 22.08.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Ciapul pisze:
lukpiasek pisze:nie liczy się ilość tylko jakość ;) czyli po której stronie stoi większy kapitał
To powiedz mi geniuszu czy wielkosc to jest kryterium iloscowe czy jakosciowe bo teorie przez ciebie gloszone zaczynaja przekraczac granice absurdu...

wiem że ci nie idzie na kablu i szukasz zaczepki ale zobacz emotikone po słowie "jakość" i rozkmiń co autor miał na myśli skoro percepcja wizualna(wzrokowa - żebyś się nie doczepił !) do ciebie nie przemawia eot
Ostatnio zmieniony 22 sie 2014, 18:49 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 2 razy.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

roberttheus pisze:Wydaje się ze to tyle jeśli chodzi spadki na kiwi wybijają up

jeszcze MARIO i weekend :mrgreen:

-- Dodano: pt 22-08-2014, 18:46 --
roberttheus pisze:no napewno wróżbita jeden 4 listopada sobie strzelił pewnie od putina ma newsa

no ale skad te wzrosty na kiwi jak zeszliśmy poniżej 84 znów które teraz jest oporem????

wzrost czy odbicie po falce w dol i opadajacym USD JPY :)

-- Dodano: pt 22-08-2014, 18:48 --
roberttheus pisze:
WarrenB pisze:

ja na razie to na Edku zrobili nowe minma :)

a KWI bez zmian nalong termn do poki nie wroca nad LT

-- Dodano: pt 22-08-2014, 18:50 --

na USD JPY prognozuja bansterzy 107

WarrenB
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: WarrenB »

roberttheus pisze:no napewno wróżbita jeden 4 listopada sobie strzelił pewnie od putina ma newsa

No zeszliśmy, żeby wybić SL tym, którzy czytają artykuły w necie i pod nie grają. A wszyscy trąbili, że pod 84 będzie katastrofa.
Oczywiście nie bierzcie tego jako pewnik. Ja mam SL i polecam to samo.

Awatar użytkownika
laranja
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laranja »

WarrenB pisze:Siedzi żyd przy kompie, stwierdza że robimy krach i wywala akcje.
:lol:
WarrenB pisze:Laranja wybory będą do kongresu.
W sumie ciekawa teoria, ale czy masz jakieś historyczne dane na ten temat? Wykresy, kiedy nastąpiły spadki vs terminy wyborów? Tutaj koleś przepowiada 2,250 i krach w okolicy wyborów prezydenckich w 2016 :p: http://www.marketwatch.com/story/10-pea ... 2014-05-08.

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

coś Ci pokażę odbijamy od 84 i dryfujemy do 83 conajmniej! narysowałem sobie wszystkie pełne poziomy i widać że kiwosz fajnie między nimi dryfuje. Obecny kierunek to jednak down. pod koniec roku jeszcze może jedna podwyżka stop w nowej zelandii to wtedy bym sie wzrostow spodziewał. No ale zobaczymy jesteśmy już 3 figury niżej od szczytu ryzyko korekty będzie rosło z każdym piętrem niżej

-- Dodano: pt 22-08-2014, 17:58 --

i jeszcze jedno trend na kiwi się zmienił wyrysowaliśmy 5 falową strukturę spadków jesteśmy poniżej lt a Ty mega wzrosty widzisz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany