skąd te twojw wróżby ? wrzuć analizęWarrenB pisze:No właśnie po coroberttheus pisze:grając małym ryzykiem można się pakowaćv w co się chce piramidując wejścia . na kiwi pułapka!!!! dla sprzedających znów wtopa po co ja ske otworzyłem?Przecież ustaliliśmy wczoraj, że dołek już był a kiwi słucha.
W najbliższych tygodniach spodziewałbym się na edka na 1.36 - 1.37 a na kiwi mega up. S&P dalej będzie rosło w ślimaczym tempie po to aby się zwalić po 4 listopada. Wcześniej zapomnijcie o spadkach
DayTrading: Piątek 22.08.2014
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 22.08.2014
windsurfing na falach trendu
Re: Odp: DayTrading: Piątek 22.08.2014
To powiedz mi geniuszu czy wielkosc to jest kryterium iloscowe czy jakosciowe bo teorie przez ciebie gloszone zaczynaja przekraczac granice absurdu...lukpiasek pisze:nie liczy się ilość tylko jakośćczyli po której stronie stoi większy kapitał
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Przecież to wyrocznia, on nie potrzebuje analiz 

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Wczoraj przecie wrzucałem. Laranja wybory będą do kongresu.roberttheus pisze:skąd te twojw wróżby ? wrzuć analizęWarrenB pisze:No właśnie po coroberttheus pisze:grając małym ryzykiem można się pakowaćv w co się chce piramidując wejścia . na kiwi pułapka!!!! dla sprzedających znów wtopa po co ja ske otworzyłem?Przecież ustaliliśmy wczoraj, że dołek już był a kiwi słucha.
W najbliższych tygodniach spodziewałbym się na edka na 1.36 - 1.37 a na kiwi mega up. S&P dalej będzie rosło w ślimaczym tempie po to aby się zwalić po 4 listopada. Wcześniej zapomnijcie o spadkach
Przecież nie zrobią krachu przed wyborami. Krach to nie jest jakaś katastrofa, która nagle przychodzi nieprzewidziana. Siedzi żyd przy kompie, stwierdza że robimy krach i wywala akcje.
- roberttheus
- Maniak
no napewno wróżbita jeden 4 listopada sobie strzelił pewnie od putina ma newsa
-- Dodano: pt 22-08-2014, 17:42 --
no ale skad te wzrosty na kiwi jak zeszliśmy poniżej 84 znów które teraz jest oporem????
no ale skad te wzrosty na kiwi jak zeszliśmy poniżej 84 znów które teraz jest oporem????
Re: Odp: DayTrading: Piątek 22.08.2014
Ciapul pisze:To powiedz mi geniuszu czy wielkosc to jest kryterium iloscowe czy jakosciowe bo teorie przez ciebie gloszone zaczynaja przekraczac granice absurdu...lukpiasek pisze:nie liczy się ilość tylko jakośćczyli po której stronie stoi większy kapitał
wiem że ci nie idzie na kablu i szukasz zaczepki ale zobacz emotikone po słowie "jakość" i rozkmiń co autor miał na myśli skoro percepcja wizualna(wzrokowa - żebyś się nie doczepił !) do ciebie nie przemawia eot
Ostatnio zmieniony 22 sie 2014, 18:49 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 2 razy.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

roberttheus pisze:Wydaje się ze to tyle jeśli chodzi spadki na kiwi wybijają up
jeszcze MARIO i weekend

-- Dodano: pt 22-08-2014, 18:46 --
roberttheus pisze:no napewno wróżbita jeden 4 listopada sobie strzelił pewnie od putina ma newsa
wzrost czy odbicie po falce w dol i opadajacym USD JPY

-- Dodano: pt 22-08-2014, 18:48 --
ja na razie to na Edku zrobili nowe minmaroberttheus pisze:skąd te twojw wróżby ? wrzuć analizęWarrenB pisze:No właśnie po coroberttheus pisze:grając małym ryzykiem można się pakowaćv w co się chce piramidując wejścia . na kiwi pułapka!!!! dla sprzedających znów wtopa po co ja ske otworzyłem?Przecież ustaliliśmy wczoraj, że dołek już był a kiwi słucha.

a KWI bez zmian nalong termn do poki nie wroca nad LT
-- Dodano: pt 22-08-2014, 18:50 --
na USD JPY prognozuja bansterzy 107
No zeszliśmy, żeby wybić SL tym, którzy czytają artykuły w necie i pod nie grają. A wszyscy trąbili, że pod 84 będzie katastrofa.roberttheus pisze:no napewno wróżbita jeden 4 listopada sobie strzelił pewnie od putina ma newsa
Oczywiście nie bierzcie tego jako pewnik. Ja mam SL i polecam to samo.
WarrenB pisze:Siedzi żyd przy kompie, stwierdza że robimy krach i wywala akcje.

W sumie ciekawa teoria, ale czy masz jakieś historyczne dane na ten temat? Wykresy, kiedy nastąpiły spadki vs terminy wyborów? Tutaj koleś przepowiada 2,250 i krach w okolicy wyborów prezydenckich w 2016WarrenB pisze:Laranja wybory będą do kongresu.

- roberttheus
- Maniak
coś Ci pokażę odbijamy od 84 i dryfujemy do 83 conajmniej! narysowałem sobie wszystkie pełne poziomy i widać że kiwosz fajnie między nimi dryfuje. Obecny kierunek to jednak down. pod koniec roku jeszcze może jedna podwyżka stop w nowej zelandii to wtedy bym sie wzrostow spodziewał. No ale zobaczymy jesteśmy już 3 figury niżej od szczytu ryzyko korekty będzie rosło z każdym piętrem niżej
-- Dodano: pt 22-08-2014, 17:58 --
i jeszcze jedno trend na kiwi się zmienił wyrysowaliśmy 5 falową strukturę spadków jesteśmy poniżej lt a Ty mega wzrosty widzisz
-- Dodano: pt 22-08-2014, 17:58 --
i jeszcze jedno trend na kiwi się zmienił wyrysowaliśmy 5 falową strukturę spadków jesteśmy poniżej lt a Ty mega wzrosty widzisz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.