DayTrading: Czwartek 21.08.2014
Re: DayTrading: Czwartek 21.08.2014
moze jakis TUK na h4 na kablu - klin
- krzychu3_1989
- Pasjonat
co myślicie o kiwi góra bo jednak przebili wsparcie ale dzisiaj próbuje odreagować ?
nowy tak poważnie dlaczego uważasz magiczny poziom 2000pkt. za nie przekraczalny ? czy np: 2500pkt to niemożliwe do zrobienia ? rynek może grać pod coś czego nie wiemy bo wyprzedza gospodarkę z raccji że to zarobasy rzadza światem i o wszystkim decydują i może sprawią biednym prezent w UE i ustalą minimalną stawkę godzinową te 7Euro i ruszy konsumpcja w europie i za tym produkcja i firmy bede notować wieksze zyski i ruszy inflacja w górę
a umowa o wolnym handlu miedzy usa i europą to po co? żeby firmy z usa tym bardziej skorzystały na poprawie życia w UE
a wy tylko krach i krach widzicie

a wy tylko krach i krach widzicie

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Małe S na DAX (9402), zgodnie z porannym rysunkiem. Może pora na korektę?
Z drugiej strony, jak po pierwszej reakcji na dane jednak dali radę przekroczyć szczyty, to wskazuje na siłę byków. No ale analiza to analiza, strefa oporu mi tutaj wychodziła.
Z drugiej strony, jak po pierwszej reakcji na dane jednak dali radę przekroczyć szczyty, to wskazuje na siłę byków. No ale analiza to analiza, strefa oporu mi tutaj wychodziła.
Ostatnio zmieniony 21 sie 2014, 16:39 przez laranja, łącznie zmieniany 1 raz.
oj jakby sie chcialo dzisiaj zlotko po 1300 

http://1.bp.blogspot.com/-2RVoNXZm4Dw/U ... 11+dax.pnglaranja pisze:Małe S na DAX (9402), zgodnie z porannym rysunkiem. Może pora na korektę?
Wygląda na to, że dołek za nami. Powrót do trendu. Nowe szczyty lub co najmniej domknięcie luki.krzychu3_1989 pisze:co myślicie o kiwi góra bo jednak przebili wsparcie ale dzisiaj próbuje odreagować ?
https://www.tradingview.com/v/x5i3V3KG/
- roberttheus
- Maniak
Co z tym kiwi zjeb... Rośnie z głupia franc nie wiem po co i dokąd
windsurfing na falach trendu
1255 next cel zobacz na gieldy jak rosną czy to powód żeby kupować złoto no chyba niespontfx pisze:oj jakby sie chcialo dzisiaj zlotko po 1300

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem