DayTrading: Środa 20.08.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 21 sie 2014, 00:00

Wzrost
16
62%
Bez zmian
3
12%
Spadek
7
27%

Liczba głosów: 26

sonia123
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Środa 20.08.2014

Nieprzeczytany post autor: sonia123 »

Jak jestem w pracy i nie mam na czym w trakcie ustawiac zyskownego stopa, zamykac pozycji itd to tylko telefon pozostaje

Seryjny Morderca
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Seryjny Morderca »

Kangur m30 oRGR gdyby ktoś był zainteresowany ;)

grafikk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: grafikk »

sonia123 pisze:Jak jestem w pracy i nie mam na czym w trakcie ustawiac zyskownego stopa, zamykac pozycji itd to tylko telefon pozostaje
to wykup sobie pakiet 100-250 mega za pare zlotych i spokojnie wystarczy na terminal na miesiac

Awatar użytkownika
adk77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adk77 »

simon000111 pisze:
lukpiasek pisze:
simon000111 pisze:Wszyscy do siebie strzelają a złoto i srebro, ropa bez entuzjazmu. Jak gdzieś usłyszałem po prostu "zmienia się porządek świata."
jakby dało się ciągle zarabiać na tym co w mediach piszą to by ludzie nie pracowali ciężko tylko spekulowali na rynkach
a tak to czasem dzieje się odwrotnie i ludziska (detal) oddaje grubą kasę bo myślą że wojna = wzrost ceny złota
tym razem spadek zaboli wielu przy 999$ ale to jeszcze tygodnie miesiące
skoro putin nie wywołał wojną wzróstów na złocie to tylko atak kosmitów mogłby odwołać nadchodzące spadki a jak się to zacznie to wtedy w mediach znajdziecie wytłumaczenie tego co się stało - sztuką jest to przewidzieć za wczasu i na tym zarobić ale to potrzeba grubych lat doświadczenia i umiejętności i dyscypliny żeby nawypadek pomyłki użyć stop lossa ;)

gdyby tak powtórzył się kwiecień2013 albo czerwiec2013 to dwa dni i z odbicia zdechłego kota nic nie zostanie ;)
niestety nie ma inflacji a jest ryzyko deflacji więc złoto jest passe
Mnie to osobiście nie boli bo na razie obstawiam na demo. Z jednym się zgodzę nauka jest bezcenna z resztą już nie.
jak przejdziesz na real to zobaczysz, jak ta twoja nauka jest nic nie warta i ile ona kosztuje w rzeczywistości. sukcesów życzyć pozostało

Awatar użytkownika
Marcin30
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Marcin30 »

S na Dax pozamykane,

ale zostałem jeszcze z L EUR/CHF. Widzę jednak, że bronią poziomu 1,21 (SNB?), myslicie że jest szansa na mocniejsze osłabienie franka?
Czy rośnie edek czy dolar mocny, EUR/CHF i tak spada, słychać tylko lament szwajcarskich firm i zapewnienia SNB o podtrzymaniu Pega 1,2...

simon000111
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: simon000111 »

Dopóki nie wypracuje odpowiedniej strategii, która nie będzie dawać odpowiednich rezultatów do na koncie real nigdy nie zasiądę.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.

Seryjny Morderca
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Seryjny Morderca »

adk77 pisze:
simon000111 pisze:
lukpiasek pisze:Wszyscy do siebie strzelają a złoto i srebro, ropa bez entuzjazmu. Jak gdzieś usłyszałem po prostu "zmienia się porządek świata."

jakby dało się ciągle zarabiać na tym co w mediach piszą to by ludzie nie pracowali ciężko tylko spekulowali na rynkach
a tak to czasem dzieje się odwrotnie i ludziska (detal) oddaje grubą kasę bo myślą że wojna = wzrost ceny złota
tym razem spadek zaboli wielu przy 999$ ale to jeszcze tygodnie miesiące
skoro putin nie wywołał wojną wzróstów na złocie to tylko atak kosmitów mogłby odwołać nadchodzące spadki a jak się to zacznie to wtedy w mediach znajdziecie wytłumaczenie tego co się stało - sztuką jest to przewidzieć za wczasu i na tym zarobić ale to potrzeba grubych lat doświadczenia i umiejętności i dyscypliny żeby nawypadek pomyłki użyć stop lossa ;)

gdyby tak powtórzył się kwiecień2013 albo czerwiec2013 to dwa dni i z odbicia zdechłego kota nic nie zostanie ;)
niestety nie ma inflacji a jest ryzyko deflacji więc złoto jest passe
Mnie to osobiście nie boli bo na razie obstawiam na demo. Z jednym się zgodzę nauka jest bezcenna z resztą już nie.
jak przejdziesz na real to zobaczysz, jak ta twoja nauka jest nic nie warta i ile ona kosztuje w rzeczywistości. sukcesów życzyć pozostało
Ja na demo robilem nieraz po kilkaset procent miesiecznie...

Wszedlem na real 3 lata temu i w tydzien stracilem 1000 zl, potem wszedlem drugi raz za 1000 zl i stracilem w 2 tygodnie, potem bylo kilka miesiecy przerwy i dopiero jak zmienilem podejscie to jakos to szlo, chociaz 3 ci raz rowniez stracilem cala kase ale trwalo to juz znacznie dluzej po kilka msc. i tak krok po kroku - rok trwalo zanim w ogole nauczylem sie nie tracic kasy i rozsadnie zarzadzac portfelem... ahhh pamietne czasy :D

sirktrading
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: sirktrading »

PA na AU daje zarobic :) jedziemy w dol do 0.9200
au.PNG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

http://wiadomosci.wp.pl/lbid,8301,title ... azywo.html

a to dziwne, mamy 20 sierpien, a ruskie zazwyczaj 17 wrzesnia wjezdzaja
słaba reakcja daxa na takie info sprzed godziny
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

dax replay z piątku ? zamknąć lukę i odbicie
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Zablokowany