DayTrading: Środa 20.08.2014
Re: DayTrading: Środa 20.08.2014
Jak jestem w pracy i nie mam na czym w trakcie ustawiac zyskownego stopa, zamykac pozycji itd to tylko telefon pozostaje
-
- Pasjonat
Kangur m30 oRGR gdyby ktoś był zainteresowany 

to wykup sobie pakiet 100-250 mega za pare zlotych i spokojnie wystarczy na terminal na miesiacsonia123 pisze:Jak jestem w pracy i nie mam na czym w trakcie ustawiac zyskownego stopa, zamykac pozycji itd to tylko telefon pozostaje
jak przejdziesz na real to zobaczysz, jak ta twoja nauka jest nic nie warta i ile ona kosztuje w rzeczywistości. sukcesów życzyć pozostałosimon000111 pisze:Mnie to osobiście nie boli bo na razie obstawiam na demo. Z jednym się zgodzę nauka jest bezcenna z resztą już nie.lukpiasek pisze:jakby dało się ciągle zarabiać na tym co w mediach piszą to by ludzie nie pracowali ciężko tylko spekulowali na rynkachsimon000111 pisze:Wszyscy do siebie strzelają a złoto i srebro, ropa bez entuzjazmu. Jak gdzieś usłyszałem po prostu "zmienia się porządek świata."
a tak to czasem dzieje się odwrotnie i ludziska (detal) oddaje grubą kasę bo myślą że wojna = wzrost ceny złota
tym razem spadek zaboli wielu przy 999$ ale to jeszcze tygodnie miesiące
skoro putin nie wywołał wojną wzróstów na złocie to tylko atak kosmitów mogłby odwołać nadchodzące spadki a jak się to zacznie to wtedy w mediach znajdziecie wytłumaczenie tego co się stało - sztuką jest to przewidzieć za wczasu i na tym zarobić ale to potrzeba grubych lat doświadczenia i umiejętności i dyscypliny żeby nawypadek pomyłki użyć stop lossa
gdyby tak powtórzył się kwiecień2013 albo czerwiec2013 to dwa dni i z odbicia zdechłego kota nic nie zostanie![]()
niestety nie ma inflacji a jest ryzyko deflacji więc złoto jest passe
S na Dax pozamykane,
ale zostałem jeszcze z L EUR/CHF. Widzę jednak, że bronią poziomu 1,21 (SNB?), myslicie że jest szansa na mocniejsze osłabienie franka?
Czy rośnie edek czy dolar mocny, EUR/CHF i tak spada, słychać tylko lament szwajcarskich firm i zapewnienia SNB o podtrzymaniu Pega 1,2...
ale zostałem jeszcze z L EUR/CHF. Widzę jednak, że bronią poziomu 1,21 (SNB?), myslicie że jest szansa na mocniejsze osłabienie franka?
Czy rośnie edek czy dolar mocny, EUR/CHF i tak spada, słychać tylko lament szwajcarskich firm i zapewnienia SNB o podtrzymaniu Pega 1,2...
-
- Pasjonat
Dopóki nie wypracuje odpowiedniej strategii, która nie będzie dawać odpowiednich rezultatów do na koncie real nigdy nie zasiądę.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
-
- Pasjonat
Ja na demo robilem nieraz po kilkaset procent miesiecznie...adk77 pisze:jak przejdziesz na real to zobaczysz, jak ta twoja nauka jest nic nie warta i ile ona kosztuje w rzeczywistości. sukcesów życzyć pozostałosimon000111 pisze:Mnie to osobiście nie boli bo na razie obstawiam na demo. Z jednym się zgodzę nauka jest bezcenna z resztą już nie.lukpiasek pisze:Wszyscy do siebie strzelają a złoto i srebro, ropa bez entuzjazmu. Jak gdzieś usłyszałem po prostu "zmienia się porządek świata."
jakby dało się ciągle zarabiać na tym co w mediach piszą to by ludzie nie pracowali ciężko tylko spekulowali na rynkach
a tak to czasem dzieje się odwrotnie i ludziska (detal) oddaje grubą kasę bo myślą że wojna = wzrost ceny złota
tym razem spadek zaboli wielu przy 999$ ale to jeszcze tygodnie miesiące
skoro putin nie wywołał wojną wzróstów na złocie to tylko atak kosmitów mogłby odwołać nadchodzące spadki a jak się to zacznie to wtedy w mediach znajdziecie wytłumaczenie tego co się stało - sztuką jest to przewidzieć za wczasu i na tym zarobić ale to potrzeba grubych lat doświadczenia i umiejętności i dyscypliny żeby nawypadek pomyłki użyć stop lossa
gdyby tak powtórzył się kwiecień2013 albo czerwiec2013 to dwa dni i z odbicia zdechłego kota nic nie zostanie![]()
niestety nie ma inflacji a jest ryzyko deflacji więc złoto jest passe
Wszedlem na real 3 lata temu i w tydzien stracilem 1000 zl, potem wszedlem drugi raz za 1000 zl i stracilem w 2 tygodnie, potem bylo kilka miesiecy przerwy i dopiero jak zmienilem podejscie to jakos to szlo, chociaz 3 ci raz rowniez stracilem cala kase ale trwalo to juz znacznie dluzej po kilka msc. i tak krok po kroku - rok trwalo zanim w ogole nauczylem sie nie tracic kasy i rozsadnie zarzadzac portfelem... ahhh pamietne czasy

-
- Uczestnik
PA na AU daje zarobic
jedziemy w dol do 0.9200

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
http://wiadomosci.wp.pl/lbid,8301,title ... azywo.html
a to dziwne, mamy 20 sierpien, a ruskie zazwyczaj 17 wrzesnia wjezdzaja
słaba reakcja daxa na takie info sprzed godziny
a to dziwne, mamy 20 sierpien, a ruskie zazwyczaj 17 wrzesnia wjezdzaja
słaba reakcja daxa na takie info sprzed godziny
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
dax replay z piątku ? zamknąć lukę i odbicie
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem