DayTrading: Środa 20.08.2014
Re: DayTrading: Środa 20.08.2014
protoko TUTAJ WROZKI NIE MA NA M5
cierpliwości.simon000111 pisze:Wszyscy do siebie strzelają a złoto i srebro, ropa bez entuzjazmu. Jak gdzieś usłyszałem po prostu "zmienia się porządek świata."
a edward druga okazja na podebranie L
i obym się nie mylił

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
popatrz na M1 to sie okaze ze nie za bardzokoks pisze:wróżka zadzialała na MPCtrzeba więcej prób zrobić
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
no m1 niemrawoCiapul pisze:popatrz na M1 to sie okaze ze nie za bardzokoks pisze:wróżka zadzialała na MPCtrzeba więcej prób zrobić
ja na demo dzis zagralem, test czy na protokole tez (bo z tego co pamięam to długie knoty zostają nieraz z obu stron. wrozka na realu jutro 10.30

Ostatnio zmieniony 20 sie 2014, 10:34 przez koks, łącznie zmieniany 1 raz.
Swing
Kabel pójdzie w doł ? bo stopy wzrosły :O
może inna wróżka? ... u mnie też nie było jej widać...Ciapul pisze:popatrz na M1 to sie okaze ze nie za bardzokoks pisze:wróżka zadzialała na MPCtrzeba więcej prób zrobić
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
jakby dało się ciągle zarabiać na tym co w mediach piszą to by ludzie nie pracowali ciężko tylko spekulowali na rynkachsimon000111 pisze:Wszyscy do siebie strzelają a złoto i srebro, ropa bez entuzjazmu. Jak gdzieś usłyszałem po prostu "zmienia się porządek świata."
a tak to czasem dzieje się odwrotnie i ludziska (detal) oddaje grubą kasę bo myślą że wojna = wzrost ceny złota
tym razem spadek zaboli wielu przy 999$ ale to jeszcze tygodnie miesiące
skoro putin nie wywołał wojną wzróstów na złocie to tylko atak kosmitów mogłby odwołać nadchodzące spadki a jak się to zacznie to wtedy w mediach znajdziecie wytłumaczenie tego co się stało - sztuką jest to przewidzieć za wczasu i na tym zarobić ale to potrzeba grubych lat doświadczenia i umiejętności i dyscypliny żeby nawypadek pomyłki użyć stop lossa

gdyby tak powtórzył się kwiecień2013 albo czerwiec2013 to dwa dni i z odbicia zdechłego kota nic nie zostanie

niestety nie ma inflacji a jest ryzyko deflacji więc złoto jest passe
Ostatnio zmieniony 20 sie 2014, 10:46 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Pany. Macie czasem z MT4 na telefonie problemy ? Kurna, szybko s/l chcialam ustawic i dupa, modyfikowanie pozycji zacielo sie. Trzeba bylo wszystkie dane wyczyscic i ponownie logowac sie, a tu kurs juz 10 pips nizej niz moj chciany s/l
Dodatkowo za neta w telefonie wiecej kasy pobralo bo dluzej to wszystko zajelo.
Juz mi tak kilka razy sie zdarzylo z platforma w telefonie

Dodatkowo za neta w telefonie wiecej kasy pobralo bo dluzej to wszystko zajelo.
Juz mi tak kilka razy sie zdarzylo z platforma w telefonie
pedro pisze:może inna wróżka? ... u mnie też nie było jej widać...Ciapul pisze:popatrz na M1 to sie okaze ze nie za bardzokoks pisze:wróżka zadzialała na MPCtrzeba więcej prób zrobić
bo na protokolach wystepach bansterow z centralnego jej niema:)