temat byl poruszany w URAINIE macki sa USA i niema co dyskutowac UNIA azjacka -ROSJA w niej odsapienie od USD itp itd wszystko tonie pasuje USA ale juz nie maco sie rospisywaclaranja pisze:Nowy123 pisze:moze to prowokacja USAIZRALA pomysl by sprowkowac PUTINA predzej ich pomysl niz samych ukraincowNo bez jaj, po co by go mieli prowokować? Koncentracja rosyjskich wojsk przy granicy z Ukrainą i wjazd rosyjskich pojazdów opancerzonych na terytorium Ukrainy (co sam tutaj wklejałeś) to też prowokacja USA?
Jak im tam wjechali w nocy, to ich ostrzelali, bo ile można to tolerować?
W nocy rosyjskie pojazdy wjechały na terytorium Ukrainy (opanowane przez separatystów), ale wjeżdżały tak już zapewne nie raz, bo dostarczyli separatystom BUKa itd., reakcja jest na zniszczenie tych pojazdów przez ukraińską artylerię, a to miało miejsce chyba niedawno, przynajmniej informacja o tym pojawiła się właśnie tuż przed zjazdem.as28 pisze:Niech ktoś mi wytłumaczy skoro incydent miał miejsce w nocy to skąd ta reakcja o 16?
DayTrading: Piątek 15.08.2014
Re: DayTrading: Piątek 15.08.2014
media ryją beret jakbyś nie przeczytał co powiedział żyrynowski to by ci to do łba nie przyszłohighend pisze:nawet jakby się okazało, że to jest okazja na L na daxie (dołek) to nie ma co się podniecać - w poniedziałek tez się zdąży kupić... o ile ruskie wcześniej nie puszczą na nas atomówki..... cholera mam w głowie taki scenariusz: ruscy zajmują ukrainę, białoruś, litwę, łotwę, estonię, a polskę równają z ziemią i odcinają się tym samym od zachodu....
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
Na sp elkowicze powinni się martwić poniżej 1880. Wtedy indeks powróci pod linię głównego kanału wzrostowego, a to może go sprowadzić w okolice 1600
alternatywnie ewentualne wzrosty nie powinny zajść wyżej jak 2010
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2014, 18:30 przez adk77, łącznie zmieniany 1 raz.
no widzisz jakbym tak na ciebie nie najedzał to byś tak ładnie nie zaczął pisaćNowy123 pisze:w tamten piatek mini euforia w ten odwrotnieto lubie sp500
kto dzis skorzystal i zarobil?
oby takich dnia jak najwieceji nie dawac sie skubac bankstera
a zeby jakas czesc tego tortu przypadla nam
wspolnymi silami analizujac wykresy, analizujac dane, analizujac wrozki itp
by kazdy tutaj cos zarobil czegos sie nauczył w koncu o to tu chodzi a nie jakieś udowadniania i inne pier..dy za przeproszeniem
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
L na daxie dzisiaj? Hmm... odważnymaniutek pisze: eski na daxie jeszcze wycisneły pare pipsów, teraz załadowałem elke tak na wypadek wzrostu (bez sl)
pszeniczke mam od 547 i faktycznie powoli zarabia, zastanawia mnie pallad zrobił zjazd a teraz się wspina, ale nie wiem od czego on zależy także narazie analiza zachowania... kawa hmmm szału nie ma co do jej ruchów raczej S...ale nie tykam,
złoto i ropa L.
Wiesz może czy na mforex jest goPro i tesla? bo nie mogę znaleźć chyba że przeoczyłem
pszenica teraz powolutku
kawa jest w takiej jakby konsoli (180-189) i można ładować L jak spadnie na 180 (okolice) i kasować zyski. Fundamentalnie kawa będzie rosła bo jest problem w Brazylii (główny producent najlepszej kawy) - poczytaj
pallad - też nie wiem, tyle ,że ruscy go mają w większości, więc może być z nim problem zatem cena UP.
tesli nie ma na mforex....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- Matthew414
- Pasjonat

Gold be .... juz po wojnie 
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 
polac mu dobrze gadaNowy123 pisze:w tamten piatek mini euforia w ten odwrotnieto lubie sp500
kto dzis skorzystal i zarobil?
oby takich dnia jak najwieceji nie dawac sie skubac bankstera
a zeby jakas czesc tego tortu przypadla nam
wspolnymi silami analizujac wykresy, analizujac dane, analizujac wrozki itp
by kazdy tutaj cos zarobil czegos sie nauczył w koncu o to tu chodzi a nie jakieś udowadniania i inne pier..dy za przeproszeniem
No byłem dość w ropę zaangażowany więc nie chciałem przeginać , poza tym takie ruchy są ciężkie do grania bo zanim dowiesz się jaki powód to ruch się kończy . Ale już ropy się pozbyłem i spokojnie poczekam na lepsze ceny ( chyba że na Ukrainie się pogorszy i nie będzie chciała spadać ale tego nie wiemy ) . Czekam na kawę powyżej 200 żeby sprzedać bo ostatnio nic na walutach się nie dziejehighend pisze:
o jesteś... jak tam pszenica i jej wyskok dzisiejszy? zapewne skorzystałeś?![]()
zakładamy dalszy wzrost, hmmn?
ja dobrałem dziś L po 545 + spread.... ale już spread pokonany.
adk77 pisze:Na sp elkowicze powinni się martwić poniżej 1880. Wtedy indeks powróci pod linię głównego kanału wzrostowego, a to może go sprowadzić w okolice 1600
http://stojeipatrze.blogspot.com/2014/0 ... -2014.html
caly czas taki temacik przytaczam
odważny albo głupi 
kawa wiem że się buja w tych granicach ona tak czesto robi kiedys bujała się 159-167 ładnie się grało a poźniej połowe depo mi wycieła, 175-183 to samo
boje się s*ki arabiki 
kawa wiem że się buja w tych granicach ona tak czesto robi kiedys bujała się 159-167 ładnie się grało a poźniej połowe depo mi wycieła, 175-183 to samo
biedny to ja jestem od urodzenia...