DayTrading: Piątek 15.08.2014
Re: DayTrading: Piątek 15.08.2014
o co zakład ?
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Putin is now trolling Obama's golf game on a daily basis

czym podciagnac SP500 a no USD JPY najlepiej:)

czym podciagnac SP500 a no USD JPY najlepiej:)
2 minuty i dax ruszy na północ
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

PALLAD.. niesamowicie prze do przodu... jak pisałem parę dni temu to był bo 879, spadł na 874 (dołek) i teraz 893 mamy i dalej rosnie. Czyzby chciał dojśc na maksima z ... 2001 roku? 1091 wtedy kosztował.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
https://pbs.twimg.com/media/BvF-0YeIMAAeLRs.png:large
-- Dodano: pt 15-08-2014, 19:18 --
przybywa longow na kablu
-- Dodano: pt 15-08-2014, 19:18 --
przybywa longow na kablu
ale dorabiacie teorie, krechy to podstawa,
update wykresu z tamtego tygodnia pod co się kupowało
update wykresu z tamtego tygodnia pod co się kupowało
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bo?lukpiasek pisze:2 minuty i dax ruszy na północ

Ruch już był, teraz czekamy na Putina, a że dzisiaj nic nie powie, to konsola albo lekkie odreagowanie. Szkoda czasu dzisiaj na to, przed 22 i tak trzeba pozamykać, bo zależnie od tego, co zrobi w weekend w poniedziałek może być luka w obie strony, tak mi się wydaje. Miłego weekendu.

czołgi ruskie w Doniecku, fotka zrobiona dzisiaj:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 899e25d055
tego nie ma na onecie.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 899e25d055
tego nie ma na onecie.
W poniedziałek może być luka nie tylko w cenach, ale i na mapie europylaranja pisze:Bo?lukpiasek pisze:2 minuty i dax ruszy na północ
Ruch już był, teraz czekamy na Putina, a że dzisiaj nic nie powie, to konsola albo lekkie odreagowanie. Szkoda czasu dzisiaj na to, przed 22 i tak trzeba pozamykać, bo zależnie od tego, co zrobi w weekend w poniedziałek może być luka w obie strony, tak mi się wydaje. Miłego weekendu.

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
za 2 minuty to chyba ja sie spakuję, zabieram rodzinę i spierdzielam stąd... chyba do anglii najlepiej.lukpiasek pisze:2 minuty i dax ruszy na północ
Tam tak szybko ruscy nie dojdą.
Pomyślcie logicznie co się stanie jak się stanie. Wtedy nic się nie będzie dało sprzedać (bo nikt nic nie kupi), a majątek będzie nic nie wart. Tylko życie ludzkie i jedzenie.