popełniać błędy rzecz ludzka, ale trwać w błędzie to już przejaw głupotylukpiasek pisze:Nowy123 pisze:lapkusiek napisz Mgielce ze po fakcie pisze po zjezdziena sp500
jak ty to potrafisz
a dzis SP500 z-1% smialo jak nie wiecej
co z tego że piszesz jak nie grasz i nie zarabiasz to normalne że jak wymienisz każdy opór po kolei to któryś zadziała
skoro żeś taki mądry to coś taki biedny że całe życie przed kompem spędzasz robiąc najwiecej postów ze wszystkichgadaniem to tylko politycy zarabiają więc ogarnij się nieco nolife'ie
DayTrading: Piątek 15.08.2014
Re: DayTrading: Piątek 15.08.2014
-
- Pasjonat
złoto się jeszcze dziś zamknie na zielono
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Nie sądzę aby to co dzieje się na Ukrainie było poważne, ale biorąc pod uwagę że ostatnie wzrosty były ciagnieciem bez obrotu i że nikt nie będzie chciał zostać z pozycjami na weekend. A to może oznaczać zerwanie podłogi.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
jak pisalem przygotowac sie do shorcenia na usd jpy
teraz nik na weekend nie bedzie kupowal akcji
do poki sprawasie nie wyjasni i Putin da glos
moze to prowokacja USAIZRALA pomysl by sprowkowac PUTINA predzej ich pomysl niz samych ukraincow

teraz nik na weekend nie bedzie kupowal akcji

moze to prowokacja USAIZRALA pomysl by sprowkowac PUTINA predzej ich pomysl niz samych ukraincow
Nowy123 pisze:jak pisalem przygotowac sie do shorcenia na usd jpy![]()
teraz nik na weekend nie bedzie kupowal akcjido poki sprawasie nie wyjasni i Putin da glos
![]()
Teraz okaże się jak Putin jest w stanie się daleko posunąć. Brak medialnej (szczególnie militarnej) reakcji ze strony Rosji da sygnał Ukrainie do wzmożenia walk z separatystami i szybsze zakończenie konfliktu. Czy Putin na to sobie może pozwolić - stworzy wtedy obraz przegranego.
sp 1936 wsparcie przed dalszym zjazdem
Ostatnio zmieniony 15 sie 2014, 18:12 przez adk77, łącznie zmieniany 2 razy.
ale on tego nie rozumie i czeka dalej na 1,40 na EUR USD od 1,390adk77 pisze:popełniać błędy rzecz ludzka, ale trwać w błędzie to już przejaw głupotylukpiasek pisze:Nowy123 pisze:lapkusiek napisz Mgielce ze po fakcie pisze po zjezdziena sp500
jak ty to potrafisz
a dzis SP500 z-1% smialo jak nie wiecej
co z tego że piszesz jak nie grasz i nie zarabiasz to normalne że jak wymienisz każdy opór po kolei to któryś zadziała
skoro żeś taki mądry to coś taki biedny że całe życie przed kompem spędzasz robiąc najwiecej postów ze wszystkichgadaniem to tylko politycy zarabiają więc ogarnij się nieco nolife'ie

ale przecież ja mam dwa konta reala gram na demo wiec luz hahahah
ostatnie zdanie w twoim kierunku - ty sfrustrowny czleku sie czepiasz a nie ja tekstami po fakcie przed faktem itp

Złotu się dziś uciekło 

pierwszy cel zrobiony 1936 37adk77 pisze:sp 1936 wsparcie przed dalszym zjazdemNowy123 pisze:jak pisalem przygotowac sie do shorcenia na usd jpy![]()
teraz nik na weekend nie bedzie kupowal akcjido poki sprawasie nie wyjasni i Putin da glos
![]()
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja polecam wszytskie metale i surowce... na L...as28 pisze:Złotu się dziś uciekło
pszenica parcie ma UP takie, że hoho... 579 target myślę... potem jeszcze jedna zwała i już odpał konkretny powyżej 600...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Niech ktoś mi wytłumaczy skoro incydent miał miejsce w nocy to skąd ta reakcja o 16?