Kod: Zaznacz cały
nie niekoks pisze:shorty na PLN czyli longi na XYZ/PLN czy shorty?michal_fun pisze:jakbym gral na PLN to tylko shorty ale to tylko moja opiniabo są i kwotowane i bazowe pary z pln

Kod: Zaznacz cały
nie niekoks pisze:shorty na PLN czyli longi na XYZ/PLN czy shorty?michal_fun pisze:jakbym gral na PLN to tylko shorty ale to tylko moja opiniabo są i kwotowane i bazowe pary z pln
no ja w tym momencie na pewno nie, chyba ze dlugoterminowo dla swapu , wtedy takmichal_fun pisze:Kod: Zaznacz cały
moj blad, na xyz/pln shorty bym gral
no ja w tym momencie na pewno nie, chyba ze dlugoterminowo dla swapu , wtedy takmichal_fun pisze:Kod: Zaznacz cały
moj blad, na xyz/pln shorty bym gral
CABLE: MNI Fundamental levels (orders, options, technicals),GiGa pisze:Będzie ktoś brał niedługo pozycję długą na kablu (okolice 1,6700), czy jest to raczej łapanie noży?
Ja już zaryzykowałem polowa pozycji w L na 6710 pod korekte, SL 6650, korekta sie zrealizuje to wejde w S cala pozycja.GiGa pisze:Będzie ktoś brał niedługo pozycję długą na kablu (okolice 1,6700), czy jest to raczej łapanie noży?