DayTrading: Środa 13.08.2014
Re: DayTrading: Środa 13.08.2014
ktos tu mowil o czyszczeniu stopow na kablach ? 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Myśleć i działać jak Goldman !
rynek PLN chyba jednak czeka do danych z deflacji cen konsumpcyjnych 

Swing
kto lubi kawę? arabica dziś ciśnie up. Aktualnie 186... sprawdza się, ze każdy dołek warto kupić (czyli 180 lub mniej).... a na kawie jest taka wielkość kontraktu, że włos na głowie staje.... byle serce po kawie nie stanęło, bo ja już dzisiaj dwie machnąłem
Jakby ktoś chciał kawę sprzedawać to informuję, że zagra pod prąd 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
jakbym gral na PLN to tylko shorty ale to tylko moja opinia 

Myśleć i działać jak Goldman !
shorty na PLN czyli longi na XYZ/PLN czy shorty?michal_fun pisze:jakbym gral na PLN to tylko shorty ale to tylko moja opinia

Swing
- kk.dreamer
- Pasjonat
Dla inteligentnej kobiety powinno być zrozumiałe że emot w postaci wink
też jest pokojową odpowiedzią na pokojowe pytanie
może nieco za ostro zareagowałem w stosunku do Ciebie ale musisz mnie zrozumieć ostanio przez to że nie liże du.... niektórym grajkom grającym pod prąd jestem mocno atakowany tu na forum za swoje poglądy do których mam prawo na ogólnodostepnym forum
przecież ci znawcy milionerzy mogą mnie dać do ignorów a nie czytać moje posty. Także wybacz jeśli odebrałaś to jako atak bo tak nie było , po prostu ciagle wszystkim muszę odpowioadać na prowokacje i zaczepki więc z rozpędu napisałem do Ciebie na złym poziomie dyskusji za co mogę przeprosić.[/quote]
Spoko. Wybaczam. Koniec z pierdołami. Bierzemy sie za robienie kasy

Spoko. Wybaczam. Koniec z pierdołami. Bierzemy sie za robienie kasy

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
aud jest opcja na jeszcze kilka pipsow
jesli przejda 50 fib
maks 9330
-- Dodano: śr 13-08-2014, 12:25 --
tam to sie schyle po jakies S jesli dojada przedzila 9327 9340
jesli przejda 50 fib
maks 9330
-- Dodano: śr 13-08-2014, 12:25 --
tam to sie schyle po jakies S jesli dojada przedzila 9327 9340
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Spoko. Wybaczam. Koniec z pierdołami. Bierzemy sie za robienie kasykk.dreamer pisze:Dla inteligentnej kobiety powinno być zrozumiałe że emot w postaci winkteż jest pokojową odpowiedzią na pokojowe pytanie
może nieco za ostro zareagowałem w stosunku do Ciebie ale musisz mnie zrozumieć ostanio przez to że nie liże du.... niektórym grajkom grającym pod prąd jestem mocno atakowany tu na forum za swoje poglądy do których mam prawo na ogólnodostepnym forum
przecież ci znawcy milionerzy mogą mnie dać do ignorów a nie czytać moje posty. Także wybacz jeśli odebrałaś to jako atak bo tak nie było , po prostu ciagle wszystkim muszę odpowioadać na prowokacje i zaczepki więc z rozpędu napisałem do Ciebie na złym poziomie dyskusji za co mogę przeprosić.

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- Matthew414
- Pasjonat
Teraz bankstera usiądzie na funcie i zaraz 1.65 

pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000