Nie chce łapać S w dołkach... trochę się spóźniłem z reakcją dzisiaj na te spadki, a technicznie wydaje mi się, że odreagowanie do 1,6760 jest całkiem możliwe.michal_fun pisze:ale po co tak ryzykowac ? Nie lepiej szukac shorta zgodnie z trendem ?
DayTrading: Środa 13.08.2014
Re: DayTrading: Środa 13.08.2014

-- Dodano: śr 13-08-2014, 12:51 --
pierwsze S male na SP500 futy 1940 zapodane
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na tygodniowym te trzy piękne pinbary nie przemawiają za dalszymi wzrostami. biorąc pod uwagę, że funt dostaje po doopie to jest szansa wybicia się z tego małego kanału wzrostowego dołem. przy pomyślnych wiatrach to celem jest 5,10pawel328ci pisze:gra ktoś GBP/PLN i mógłby coś skrobnąć, jesteśmy przy dolnej linii klina może do 5.245 Mam ski z okolic 5.30 część pogasiłem i zastanawiam się co dalej
swap dodatni można potrzymać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 13 sie 2014, 12:57 przez adk77, łącznie zmieniany 2 razy.
Nowy123 pisze:das jest opcja zygzaka i ABC korekty mowa o 1 h
a SP500 sie odwotrzy na oporze i probuje na DT S pakowac futy 943 45 s
a mógłbyś narysować tego zygzaka i abc korekte na tym dax h1 o którym mówisz ?
i wkleić pozycje na sp że otwarłeś i gdzie sl i gdzie tp żebyś w końcu stał się wiarygodny
-- Dodano: śr 13-08-2014, 13:00 --
podoba mi się to zagranie sam jestem podobnego zdania tylko że u mnie niestety swap jest na g/pln minimalnie ale ujemny niestety więc nie zbyt czesto na tym gram ale podoba mi się twój wykresadk77 pisze:na tygodniowym te trzy piękne pinbary nie przemawiają za dalszymi wzrostami. biorąc pod uwagę, że funt dostaje po doopie to jest szansa wybicia się z tego małego kanału wzrostowego dołem. przy pomyślnych wiatrach to celem jest 5,10pawel328ci pisze:gra ktoś GBP/PLN i mógłby coś skrobnąć, jesteśmy przy dolnej linii klina może do 5.245 Mam ski z okolic 5.30 część pogasiłem i zastanawiam się co dalej
swap dodatni można potrzymać

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

ryzykiem są ewentualnie dalsze spadki na indeksachlukpiasek pisze:Nowy123 pisze:das jest opcja zygzaka i ABC korekty mowa o 1 h
a SP500 sie odwotrzy na oporze i probuje na DT S pakowac futy 943 45 s
a mógłbyś narysować tego zygzaka i abc korekte na tym dax h1 o którym mówisz ?
i wkleić pozycje na sp że otwarłeś i gdzie sl i gdzie tp żebyś w końcu stał się wiarygodny
-- Dodano: śr 13-08-2014, 13:00 --
podoba mi się to zagranie sam jestem podobnego zdania tylko że u mnie niestety swap jest na g/pln minimalnie ale ujemny niestety więc nie zbyt czesto na tym gram ale podoba mi się twój wykresadk77 pisze:na tygodniowym te trzy piękne pinbary nie przemawiają za dalszymi wzrostami. biorąc pod uwagę, że funt dostaje po doopie to jest szansa wybicia się z tego małego kanału wzrostowego dołem. przy pomyślnych wiatrach to celem jest 5,10pawel328ci pisze:gra ktoś GBP/PLN i mógłby coś skrobnąć, jesteśmy przy dolnej linii klina może do 5.245 Mam ski z okolic 5.30 część pogasiłem i zastanawiam się co dalej
swap dodatni można potrzymać![]()
@adk77 na gbp/pln najbardziej działa gbp/usd no i usd/pln ale fakt spadki giełd nie sprzyjały by naszej walucie też
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

wszystko to naczynia połączone tylko korelacja inna - jedyna niewiadoma to spekulacjalukpiasek pisze:@adk77 na gbp/pln najbardziej działa gbp/usd no i usd/pln ale fakt spadki giełd nie sprzyjały by naszej walucie też
lapkusie
ja ci juz udowdnilem dzieciaku jak u mnie "demo" wyglada i jak zlecenia wygladaj a ty dalej swoje nie mam ci dzieciaku zamiaru nic udawadniac grajku szczegolnie tobie i robic to ponownie czekaj spokojnie na 1,40 na EUR USD na demowce to tyle bo jestes w ignorach ale znowu cie zobaczylem i meczysz oczy nie potrzebnie
a ja ne umiesz zrobic przykladowego i obliczyc rownosc fal lub przynajmniej 61 % fibo - zygzak to juz nie moj problem
ja ci juz udowdnilem dzieciaku jak u mnie "demo" wyglada i jak zlecenia wygladaj a ty dalej swoje nie mam ci dzieciaku zamiaru nic udawadniac grajku szczegolnie tobie i robic to ponownie czekaj spokojnie na 1,40 na EUR USD na demowce to tyle bo jestes w ignorach ale znowu cie zobaczylem i meczysz oczy nie potrzebnie
a ja ne umiesz zrobic przykladowego i obliczyc rownosc fal lub przynajmniej 61 % fibo - zygzak to juz nie moj problem
Ostatnio zmieniony 13 sie 2014, 13:12 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
- Matthew414
- Pasjonat
Ja złapałem dzisiaj S po 1.6819 z sl 1.6838 przed danymi. Zamknięte po 1.6715. Ustawiłem sell stop 1.6682. Zobaczymy po 14:30. Do tego L na sp od 1894. Szkoda tylko że pozycja nie jest większa jakies 50 razy 

pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

-
- Pasjonat
Ci co zarabiają na forexie .A reszta 98 % to dawcy kapitału,którzy graja jak mu się podoba albo kolega podpowieNowy123 pisze:na ablu mistrzostwo swiata w wyciskaniu SL i aktwacji buy stopow ale kto przy zdrowych zmyslach sie ustawia pod przemowienie BANKSTEROWcentralnych