bardzo mnie ciekawi dax co zrobi z tym trójkątem co wklejałem.... stawiam, że poleci na dół, a z nim Sp500
póki co wszystkie eSki łapane na oporze na skalpa są zarobione.
z tego co widzę to kiwi na niższych interwałach robi dość ładne świeczki w porównaniu z kanguremostatnia deska ratunku to 85.300 jak to rozwalą to już można hedża zakładać bo moje depo znacznie ucierpiało i stosunek RR zaczyna być niekorzystnyroberttheus pisze:dalej to trzymasz podobnie jak ja
nie znam kiwi ale postawiłem eLke po decyzji o stopach
czuje się jak chirurg operujący kosmite
ostatnia deska ratunku to 85.300 jak to rozwalą to już można hedża zakładać bo moje depo znacznie ucierpiało i stosunek RR zaczyna być niekorzystny[/quote]roberttheus pisze:dalej to trzymasz podobnie jak ja
nie znam kiwi ale postawiłem eLke po decyzji o stopach
czuje się jak chirurg operujący kosmite
ale hedge (jeśli tak chcesz grać) trzeba stawiać zamiast SL a nie wtedy jak już masz strate, bo z reguły jest tak, że jak się teraz "zhedżujesz" to kurs wraca, strata staje w miejscu, a Ty masz już nie jedną tylko dwie pozycje ze stratą...highend pisze:to ja nie powiem na ile mnie edek przewiózł - tzn. na razie nie zamknąłem, mam zamiar to jakoś uśrednić lub zahedżować i wyjść na zero
ja tracę blisko 10% kapitału na kiwiroberttheus pisze:byłem na plusie jeszcze przed danymi ale się połakomiłem wybili mnie na BE otworzyłem niżej i kiszę na minusie
sugerujesz, że Twój kabel i edek odbije przez to up?Ciapul pisze:czas najwyższy na cofnięcie się dolara pod różową kreskę
https://www.tradingview.com/x/VG5RpRMO