jezeli sie spełni nie spadniemy do 1.3420 bo tam mam mergina! to jade z tobą - jestem twoja!!!dreken pisze:Przestańcie, dziewczyna ma dobry plan bo EDEK nie ma opcji już tylko UP.
Zobaczycie jeszcze wszystko odszczekacie a laska wyjedzie z jakimś Kenem na bora-bora przepuszczać hajs
DayTrading: Piątek 25.07.2014
Re: DayTrading: Piątek 25.07.2014
chciwość jest dobra
- MowmiSasiad
- Pasjonat
Wiesz co bulbroker (wiem, wiem bułgaria, ale mój kolega już wypłacił swój zysk z bonusu więc chyba są wypłacalni póki co) miał taką promocję na mistrzostwa świata że wystarczyło wybrać drużynę i za jej zwycięstwo/remis dawali bonus. Ja wybrałem NiemcyDavidFx pisze:gdzie ten darmowy bonus daja?MowmiSasiad pisze:A co myślicie o złocie? Dostałem darmowy bonus i wczoraj wszedł mi buy limit na 1288 z hakiem. zastanawiam się gdzie by tu tp postawić...

-
- Pasjonat
W mojej ocenie zamkniecie tyg. na xau na poziomie 1288-1290(i niżej) otwiera do dalszych spadków... na twoim miejscu realizował bym zysk bo na wzrosty sie nie zanosi imo
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
póki copkubiu pisze:jest wytrzymał 1.3440 ufff

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Co jak co to rozbraja mnie dzis UJ 

Jeśli chcesz uniknąć krytyki nic nie mów, nic nie rób, bądź nikim...
Para jest b. ciekawa, bo eSki są premiowane dodatnim swapem.Seryjny Morderca pisze:EA open S 1.4297
TP ostatnie minima
Sl = BE
pkubiu pisze:jezeli sie spełni nie spadniemy do 1.3420 bo tam mam mergina! to jade z tobą - jestem twoja!!!dreken pisze:Przestańcie, dziewczyna ma dobry plan bo EDEK nie ma opcji już tylko UP.
Zobaczycie jeszcze wszystko odszczekacie a laska wyjedzie z jakimś Kenem na bora-bora przepuszczać hajs
jeśli tam masz margina to dobrze wiedzieć... duża szansa, że po jego wybiciu zawróci, w końcu jesteś grubą rybą
swoją drogą jak potrafisz obliczyć gdzie masz MC co do pipsa to już jestem pełen podziwu

- roberttheus
- Maniak
kiwi wciąż ciśnie w dół doszli już do ważnego wsparcia i linii trendu wzrostowego odbiją??????
windsurfing na falach trendu
dalej to trzymasz podobnie jak jaroberttheus pisze:kiwi wciąż ciśnie w dół doszli już do ważnego wsparcia i linii trendu wzrostowego odbiją??????

nie znam kiwi ale postawiłem eLke po decyzji o stopach
czuje się jak chirurg operujący kosmite