nie widzisz że ona wszystko potrafi...homar pisze:jak potrafisz obliczyć gdzie masz MC co do pipsa to już jestem pełen podziwu
DayTrading: Piątek 25.07.2014
Re: DayTrading: Piątek 25.07.2014
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
-
- Pasjonat
No dzisiaj dostalem po ryju niesamowicie
Zysk z ostatnich 2 dni oddalem. Ponad 1k.
Czas odpoczac, zostawiam tylko S na EA pod umocnienie AUD
mam nadzieje ze wroca do spadkow...

Czas odpoczac, zostawiam tylko S na EA pod umocnienie AUD

Ktoś wyżej pytał, gdzie dają pieniądze za darmo - chyba XM ma teraz promocję: bonus 30$ nawet bez pierwszej wpłaty. Czyli z zerowym zaangażowaniem swojego kapitału, z 30$ czochramy realny zysk.
od kogo ?Seryjny Morderca pisze:No dzisiaj dostalem po ryju niesamowicie
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- roberttheus
- Maniak
dalej to trzymasz podobnie jak ja 
nie znam kiwi ale postawiłem eLke po decyzji o stopach
czuje się jak chirurg operujący kosmite[/quote]
ostatnia deska ratunku to 85.300 jak to rozwalą to już można hedża zakładać bo moje depo znacznie ucierpiało i stosunek RR zaczyna być niekorzystny

nie znam kiwi ale postawiłem eLke po decyzji o stopach
czuje się jak chirurg operujący kosmite[/quote]
ostatnia deska ratunku to 85.300 jak to rozwalą to już można hedża zakładać bo moje depo znacznie ucierpiało i stosunek RR zaczyna być niekorzystny
windsurfing na falach trendu
-
- Pasjonat
Od rynku. Dla ciebie to moze jest nic ale dla mnie 1 k to jednak duzoCiapul pisze:od kogo ?Seryjny Morderca pisze:No dzisiaj dostalem po ryju niesamowicie

pkubiu pisze:jezeli sie spełni nie spadniemy do 1.3420 bo tam mam mergina! to jade z tobą - jestem twoja!!!dreken pisze:Przestańcie, dziewczyna ma dobry plan bo EDEK nie ma opcji już tylko UP.
Zobaczycie jeszcze wszystko odszczekacie a laska wyjedzie z jakimś Kenem na bora-bora przepuszczać hajs
Nie ma siły a wybija coraz niższe dołki

"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

ŻycieSeryjny Morderca pisze:No dzisiaj dostalem po ryju niesamowicie![]()
Czas odpoczac, zostawiam tylko S na EA pod umocnienie AUDmam nadzieje ze wroca do spadkow...

w piątki się ciężko gra generalnie bo kończenie tygodnia, strojenie okienek etcSeryjny Morderca pisze:No dzisiaj dostalem po ryju niesamowicie![]()
Czas odpoczac, zostawiam tylko S na EA pod umocnienie AUDmam nadzieje ze wroca do spadkow...
... ja po tm co widziałem na DAXie przez ostatnie 2 tygodnie mocniej na niego siądę ale też nie na zasadzie by być cały czas w pozycji a polować spokojnie na pewne wejście - pilnować poziomów etc. Cierpliwość nie jest taka prosta na FX... ale warto często czekać i być poza bo ryzyko jest zerowe a czasu wcale nie trzeba tracić bo sprawdzamy kursy co godzinę, ustawiamy alarmy i uczymy się angielskiego czy czego tam

dzięki Wam z posty o rozdawaniu kasy przez broków 
przypomniało mi się że mam takie konto ktore zasilali kasą za ilość postów na forum

przypomniało mi się że mam takie konto ktore zasilali kasą za ilość postów na forum