DayTrading: Środa 23.07.2014
- kk.dreamer
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 23.07.2014
Hej. Widze dzisiaj pkubiu sieje zamęt i psuje opnie kobietom na fx. 

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
zostałam wylesczona co cie tak dziwi teraz jest zmiana tredu wiec gram my friendskoks pisze:ale przecież dopiero co byłaś w "tłustym L" od 1,3540 , nie mylę się?pkubiu pisze:myslisz ze nie analizowałam!!! 1,3480 to było mocne wsparcie i obrona opcji nizej mialo byc mnustwo sl i gdzie ta reakcja on jescze wiwija fikołki pod 1,3480!! i to z powodu neutralnych minutes z BOE!!!
mysliz ze fajnie kazdemu sie tak nastawiac w pracy w życiu na foreksie

chciwość jest dobra
musisz śpieszyć z odsiecząkk.dreamer pisze:Hej. Widze dzisiaj pkubiu sieje zamęt i psuje opnie kobietom na fx.

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
-
- Pasjonat
Nigdzie nie uzylem slowa kobietakk.dreamer pisze:Hej. Widze dzisiaj pkubiu sieje zamęt i psuje opnie kobietom na fx.

Wypowiadalem sie bardziej w charakterze osoby i tak tez to pptraktuj

Dla mnie nie byloby istotnym faktem kto to pisze, wazna byla dla mnie sama tresc zamieszczanych przez ta osobe postow.
Takze pelen luz

nie no to za bardzo mnie nie dziwipkubiu pisze:zostałam wylesczona co cie tak dziwikoks pisze:ale przecież dopiero co byłaś w "tłustym L" od 1,3540 , nie mylę się?pkubiu pisze:myslisz ze nie analizowałam!!! 1,3480 to było mocne wsparcie i obrona opcji nizej mialo byc mnustwo sl i gdzie ta reakcja on jescze wiwija fikołki pod 1,3480!! i to z powodu neutralnych minutes z BOE!!!
mysliz ze fajnie kazdemu sie tak nastawiac w pracy w życiu na foreksie

Swing
Ale tu na tu na tym E/U kręcicie dziewczynie. Maleńka czeka nas konsola jeśli depo wytrzyma do 1.3540 to wyjdziesz na plus ale czy duży to jeszcze nie wiem. W takich miejscach lepiej jest poczekać na okolice 1.3495 i tam stawiać eski a na eleczki to 1.3450-30. Nie wierz w bajki, że polecimy od tak po 1.3350 najpierw 200WMA 

Ostatnio zmieniony 23 lip 2014, 12:14 przez Panoptic, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
śmiejcie sie wy zarabiacie to jak tacy modrzy to to gdzie macie swoje pozycje na edku!!! albo na goldzie to nie st gra dla zabawy ale gra o życie i splacenie długów ale moj problem 

chciwość jest dobra
- atlanticos
- Maniak
sorry za offtop ale juz nie moge... Ty potrzebujesz specjalisty od głowy nie od sygnałów...pkubiu pisze:śmiejcie sie wy zarabiacie to jak tacy modrzy to to gdzie macie swoje pozycje na edku!!! albo na goldzie to nie st gra dla zabawy ale gra o życie i splacenie długów ale moj problem
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Co myslicie o gbpjpy i mojej pozycji na nzdusd ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Myśleć i działać jak Goldman !