To co niektórzy tu reklamujący się wypisują o szkoleniach pokazując jakieś swoje metody i jeszcze bezczelnie żądając za to pieniędzy było dobre przed kryzysem, kiedy ludzie mieli kasę i byli chciwi. Teraz zasadą powinno być bezpłatne szkolenie
W końcu znalazłem wolna chwile aby odpisać, apropo bezczelnych żądań ja tu takowych nie widzę.Każdy kto daje się jeszcze nabierać na tzw. "szkolenia" o których napisałem w pierwszym zdaniu nic się po prostu nie nauczył. Mam nadzieję, że takich jest to niewielu
Bezpłatne szkolenie to jest myś

W zasadzie każdy licencjonowany broker organizuje szkolenia stacjonarne i on -line, za free tym bardziej na stacjonarnych to jeszcze w cenie biletu na autobus oferuje : Kawę herbatę i ciastko co jest w większości większym wabikiem niż informacje przekazywane na miejscu.
Ale spójrzmy na to od strony biznesowej czy podawana porcja wiedzy da nam przewagę na rynku gdy nauczymy się rozpoznawać pin bara lub autorską formacje składającą się z cyklu z trzech innych fal pro HWC

Po takim czymś budujemy wrażenie że broker daje nam wiedzę z najwyższej pułki abyśmy zarabiali na tym rynku

Czy oby na pewno ten rynek został stworzony abyśmy wszyscy rozpoznawali pin bara i zarabiali???? aby móc kupować jachty i drogie samochody oraz domy w Hiszpanii która będzie z czasem stolicą najlepszych traderów

Jeśli ocenimy realnie przeciwko komu gramy czyli : przeciwko graczom którzy mają biura po kilka pięter oraz sztaby ludzi którzy im dostarczają informacje za które słono płacą oraz kolejne sztaby które te informacje analizują i zanoszą do traderów.
A według nas zapewne ta publika tez pracuje na podstawie formacji świecowej lub przecinających się średnich kroczących mając w swoim arsenale niezawodną platformę Mt4.
Tak naprawdę gdyby ktoś popatrzał na to z innej strony to jak określił mój znajomy to wygląda na walkę aborygena przeciwko czołgowi gdzie aborygen ma wiadomo jakie szanse prawda???? chyba że 5% szans przeciwko 95% daje spore pole do popisu

Podsumowując nikt nie jest zainteresowany abyśmy zarabiali oprócz nas samych a więc warto się zastanowić nad tym nie jakie szkolenie wybrać a co pozwoli nam zwiększyć nasze szanse na tym rynku i jaki kierunek obrać aby nie oszukiwać się.
Pozdrawiam.