DayTrading: Wtorek 22.07.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 23 lip 2014, 00:00

Wzrost
8
33%
Bez zmian
2
8%
Spadek
14
58%

Liczba głosów: 24

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 22.07.2014

Nieprzeczytany post autor: cajto »

zastapmnie pisze:
cajto pisze:@luxtorpeda - po co się znów pojawiłeś na tym "foremku" i to w najnędzniejszym dziale jakim jest DT? Czy aby się dowartościować, czy może pośmiać wespół z kolegami z biura?
cajto, nie wiedziałem, że to Twoje prywatne forum:)
co Cię dzisiaj zdenerwowało w wypowiedziach luxtorpedy, że się na niego rzucasz z zardzewiałą konewką?
zadaje pytania i przedstawia swoją wizję, może mglistą i ogólną, ale jednak swoją, w odróżnieniu od Ciebie, który poświęciłeś cały post na jakieś nerwowe połajanki...
A gdzie ja napisałem, że to moje prywatne forum :roll:
Wypowiedzi luxtorpedy denerwują mnie swoją powtarzalną ignorancją dla tego co inne od jego wiedzy, jeśli nie wiesz co, gdzie i jak :arrow: poczytaj jego posty z róznych wątków :arrow: wypowiedz się.
Bo na razie, jesteś tak trochę między wódką a zakaską, a terminu "foremku" uzył kiedyś lux w nawiązaniu do tego forum.
Ostatnio zmieniony 22 lip 2014, 13:55 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

fala m30 na uj nabiera kształtów

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

14:30 USD Podstawowy Wskaźnik Cen Konsumpcyjnych (raz w miesiącu) 0,2% 0,3%
14:30 USD Podstawowy Wskaźnik Cen Konsumpcyjnych (raz w roku) 2,0% 2,0%

to moze dobic EUR

luxtorpeda

Nieprzeczytany post autor: luxtorpeda »

cajto pisze:Wypowiedzi luxtorpedy denerwują mnie swoją powtarzalną ignorancją dla tego co inne od jego wiedzy, jeśli nie wiesz co, gdzie i jak :arrow: poczytaj jego posty z róznych wątków :arrow: wypowiedz się.
Moje wypowiedzi bronią się same, jeśli masz im coś do zarzucenia, czekam na konstruktywną krytykę. 10 czerwca napisałem:

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p685784

Teraz nanieś to na wykres. Resztę wypowiedzi też przestudiuj, może się czegoś nauczysz.

Awatar użytkownika
Panoptic
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Panoptic »

14.30 dane inflacji z USA. Przy takim zachowaniu E/U jest bardzo prawdopodobne wycięcie stopów. Mainstream poci się na plankton
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

luxtorpeda pisze: Moje wypowiedzi bronią się same, jeśli masz im coś do zarzucenia, czekam na konstruktywną krytykę. 10 czerwca napisałem:

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p685784

Teraz nanieś to na wykres. Resztę wypowiedzi też przestudiuj, może się czegoś nauczysz.
A ja ci kiedyś napisałem, że całkiem możliwe że jesteś dobrym traderem, niestety jeśli chodzi o dyskusję na forum to jesteś antypatycznym bufonem, nie będę marnował czasu na wklejanie cytatów z wypowiedziami twoimi i innych userów to potwierdzających, kto chce ten znajdzie.
Co najlepsze chłopaku, nie tylko ja mam takie zdanie o tobie, ale ty i tak wiesz swoje - wszyscy są durni, tyś najmędrszy :lol:

A co do trafnej analizy, wybacz, jedna jaskółka wiosny nie czyni, nawet gość z miesięcznym stażem na FX może ją trafić.

Awatar użytkownika
kera.p
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kera.p »

Panoptic pisze:14.30 dane inflacji z USA. Przy takim zachowaniu E/U jest bardzo prawdopodobne wycięcie stopów. Mainstream poci się na plankton

Nio popatrzym - ostatnio dane były lepsze... Ja zostawiam moje Ski...

Na razie 3cia odbitka od 1,3477
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" :wink:

luxtorpeda

Nieprzeczytany post autor: luxtorpeda »

cajto pisze:Co najlepsze chłopaku, nie tylko ja mam takie zdanie o tobie, ale ty i tak wiesz swoje - wszyscy są durni, tyś najmędrszy :lol:
Chciałbym być, ale niestety dużo mi brakuje...

Tym nie mniej zgadzam się z Tobą - moje dyskusje często mogą wyglądać na agresywne ale już to Ci tłumaczyłem - trading jest jak matematyka i tu albo się rozmawia konkretnie albo się baja o chmurkach na niebie. Jestem pewny swojej wiedzy, dlatego zawsze wypowiadam się stanowczo. Wierzę też mocno w logikę, i jeśli potrafisz dowieść, że się mylę przyjmę to do wiadomości z radością, bo będzie to kolejny krok na drodze mojego rozwoju.

Awatar użytkownika
Panoptic
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Panoptic »

kera.p pisze:
Panoptic pisze:14.30 dane inflacji z USA. Przy takim zachowaniu E/U jest bardzo prawdopodobne wycięcie stopów. Mainstream poci się na plankton

Na pewno coś wymyślą a pierwszy ruch nie koniecznie będzie tym właściwym. Ja też trzymam eski ale gdyby doszło do przebicia 1.3520 to zabezpieczam zysk
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Awatar użytkownika
kera.p
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kera.p »

Panoptic pisze:
kera.p pisze:

Na pewno coś wymyślą a pierwszy ruch nie koniecznie będzie tym właściwym. Ja też trzymam eski ale gdyby doszło do przebicia 1.3520 to zabezpieczam zysk

To tak jak Ja ;) :564:
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" :wink:

Zablokowany