hyy dzie ten ostry up na dax ??? no chyba, że dopiero przewidujeszhighend pisze:edek start nr 2
w pszenice wlazłem przy 534zobaczym
zarówno DAX jak i SP ostro UP
wiec chyba jednak piątek i wyciągną do góry i nadal olewka tematu ukrainy....
DayTrading: Piątek 18.07.2014
Re: DayTrading: Piątek 18.07.2014
... wyluzuj Zuza warkocze ...
przewidujeflogopit2 pisze:hyy dzie ten ostry up na dax ??? no chyba, że dopiero przewidujeszhighend pisze:edek start nr 2
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
sytuacja jest taka, że ta katastrofa może się przyczynić do szybszego rozwiązania tego konfliktu. tak więc teraz spadków należy szukać raczej w sprzedawaniu faktów po zakończonym sezonie wyników amerykańskich spółekflogopit2 pisze:hyy dzie ten ostry up na dax ??? no chyba, że dopiero przewidujeszhighend pisze:edek start nr 2
L - prawidłowo. Ja już tylko czekam. Pszenica już na zero (spread pokonany). Ciekawe co będziewesoly pisze:Oanda sie przesiada wiec l zasadzone ponownie, zobaczymy:p
w sumei z tym DAXem i SP500 zmieniłem zdanie... bujanko może być i ja popatrzę z boku na to
co do edka - up up up - t 1.354 - 1.356
Re: Odp: DayTrading: Piątek 18.07.2014
Szkoda że dzisiaj piątek bo obawiam się że dziś to już zastój bedzie:phighend pisze:L - prawidłowo. Ja już tylko czekam. Pszenica już na zero (spread pokonany). Ciekawe co będziewesoly pisze:Oanda sie przesiada wiec l zasadzone ponownie, zobaczymy:p
w sumei z tym DAXem i SP500 zmieniłem zdanie... bujanko może być i ja popatrzę z boku na to
co do edka - up up up - t 1.354 - 1.356
teraz zabawa pejsow PUMPAND DUMP DUMP AND PUMPadk77 pisze:sytuacja jest taka, że ta katastrofa może się przyczynić do szybszego rozwiązania tego konfliktu. tak więc teraz spadków należy szukać raczej w sprzedawaniu faktów po zakończonym sezonie wyników amerykańskich spółekflogopit2 pisze:hyy dzie ten ostry up na dax ??? no chyba, że dopiero przewidujeszhighend pisze:edek start nr 2
no właśnie widzę, po chwilowym rozpędzie wszystko zdechło... chociaż DAX jednak poszedł UP te 30 punktów....
ciekawe co z tego wyniknie...
have a nice weekend
czyli miłego weekendu
i jedzcie dużo chlebka żeby pszenica rosła w cenie
ciekawe co z tego wyniknie...
have a nice weekend
i jedzcie dużo chlebka żeby pszenica rosła w cenie
-
Seryjny Morderca
- Pasjonat

ok. wywalilo mnie ze wszystkich pozycji jakie mialem i zostalo mi 17 pipsow z dziennego utargu 230 pipsow jaki mialem 
Zostalem tylko na EA i czekam uparcie na 1.4350.
Jak tam nie dolecimy to sie poddaje bez kitu.
Zostalem tylko na EA i czekam uparcie na 1.4350.
Jak tam nie dolecimy to sie poddaje bez kitu.
Czy na E/U liczy ktoś pipy i sprawdza interwał czasowy? Jeśli nie to tam jest odpowiedz dlaczego kurczą się eleczki. Wszyscy mają grać eleczki a banksterka powoli umacnia zielonego
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.