DayTrading: Piątek 18.07.2014
Re: DayTrading: Piątek 18.07.2014
wczoraj o tej samej godzinie spadł ten samolot
- ZielonaMgielka
- Maniak
Nie rozumiem w czym problem.sureshot pisze:gielda amerykanska bije kolejne rekordy i wsysa wszystkie dolary jak odkurzacz, skads te gigaziliardy musza sie brac licze ze w koncu zaczna realizowac zyski i czesc kapitalu wroci na rynek forex, bo prz 40p zmiennosc gra intraday nawet przy niskich spredach nie ma sensu, mi tez armada stoi
Ja codziennie widze przynajmniej 2 dobre okazje do wejscia jesli koncentruje sie na intraday i przy niskich spreadach 20 pispow zysku moze dac znaczacy zwrot jesli gra sie z ciasnym stopem..
Nie rozumiem tez co masz na mysli piszac o ucieczce kapitalu z rynku FX. Przeciez obrot rosnie z miesiaca na miesiac i warto zaznaczyc ze FX nie jest rynkeim przeznaczonym do inwestycji.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2014, 16:42 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: G/U
widocznie przespałem toCiapul pisze:https://www.tradingview.com/x/kP45y9uJ
W_S2 zadziałało, D_S2 pod nami, moje kreski wybronione jednym słowem, póki co fałszywe wybicie z kanału...
-- Dodano: pt 18-07-2014, 16:39 --
spoko - Niemiaszek o tym pisał godzine temuadk77 pisze:zabawa?
http://xpuls.pl/dementi-banku-anglii/
Jeśli dziś tylko pocałuje jeszcze raz 1.35 i zamknie się poniżej 1.3520 to zapomnij o tych 1.3560.highend pisze:ale pod jakimiś warunkami czy tak po prostu ?Panoptic pisze:Oki ja stawiam drugą flaszkę i pijemy
to co - wraca ten edek up, czy nadal jesteś na sell?
popatrz na RSI na dziennym - nadal jest sygnał dla byków
zamknąłem Lkę od samego dołu, ale zabrałem już następną..... imho dolecimy do 1.3560 i tam zamykam moją stratną pozycję też, a potem walić eSki na zygzak do 1.352-4.
Mówiłem, że jak mnie coś wk***i to musze to rozkminić bardziej.
A flaszkę to można tak wypić bez znaczenia na poziomy weżne żeby być zarobionym. Każdy kto pisze tu z sensem zasługuje na butelke

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
ciekawe czy pozamyka TP i weźmie oczekujące
obrot na fx jest nieznany, kapitalizacja amerykanskiej gieldy rosnie i rosnie, skads ten kapital musza brac, podejrzewam ze czesciowo jest on wysysany fx, informuj nas o tych okazjach na 20p, wszyscy bedziemy ci wdzieczni 
-- Dodano: pt 18-07-2014, 15:51 --
armada ciagle stoi

-- Dodano: pt 18-07-2014, 15:51 --
armada ciagle stoi
Panoptic pisze: A flaszkę to można tak wypić bez znaczenia na poziomy weżne żeby być zarobionym. Każdy kto pisze tu z sensem zasługuje na butelke

edek TP dokładnie 1.356
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami