hyy dzie ten ostry up na dax ??? no chyba, że dopiero przewidujeszhighend pisze:edek start nr 2
w pszenice wlazłem przy 534zobaczym
zarówno DAX jak i SP ostro UP
wiec chyba jednak piątek i wyciągną do góry i nadal olewka tematu ukrainy....

hyy dzie ten ostry up na dax ??? no chyba, że dopiero przewidujeszhighend pisze:edek start nr 2
przewidujeflogopit2 pisze:hyy dzie ten ostry up na dax ??? no chyba, że dopiero przewidujeszhighend pisze:edek start nr 2
sytuacja jest taka, że ta katastrofa może się przyczynić do szybszego rozwiązania tego konfliktu. tak więc teraz spadków należy szukać raczej w sprzedawaniu faktów po zakończonym sezonie wyników amerykańskich spółekflogopit2 pisze:hyy dzie ten ostry up na dax ??? no chyba, że dopiero przewidujeszhighend pisze:edek start nr 2
L - prawidłowo. Ja już tylko czekam. Pszenica już na zero (spread pokonany). Ciekawe co będziewesoly pisze:Oanda sie przesiada wiec l zasadzone ponownie, zobaczymy:p
Szkoda że dzisiaj piątek bo obawiam się że dziś to już zastój bedzie:phighend pisze:L - prawidłowo. Ja już tylko czekam. Pszenica już na zero (spread pokonany). Ciekawe co będziewesoly pisze:Oanda sie przesiada wiec l zasadzone ponownie, zobaczymy:p
w sumei z tym DAXem i SP500 zmieniłem zdanie... bujanko może być i ja popatrzę z boku na to
co do edka - up up up - t 1.354 - 1.356
teraz zabawa pejsow PUMPAND DUMP DUMP AND PUMPadk77 pisze:sytuacja jest taka, że ta katastrofa może się przyczynić do szybszego rozwiązania tego konfliktu. tak więc teraz spadków należy szukać raczej w sprzedawaniu faktów po zakończonym sezonie wyników amerykańskich spółekflogopit2 pisze:hyy dzie ten ostry up na dax ??? no chyba, że dopiero przewidujeszhighend pisze:edek start nr 2