Jak filtrować fałszywe sygnały na Price Action

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
ZomG
Gaduła
Gaduła

Re: Jak filtrować fałszywe sygnały na Price Action

Nieprzeczytany post autor: ZomG »

Luxtorpeda - bredzisz. Starałem się znaleźć inne określenie, ale nie udało się, to jest najtrafniejsze.
Co więcej, bredzisz w coraz większej liczbie wątków, chyba celowo próbując je zniszczyć. Choć nie wiem, czy jesteś bredzącym trollem, czy bredzącym przemądrzałym głupkiem.

Załóż swój dzienniczek, pokaż TAM, jak się gra osiągając z dziecinną łatwością 80% skuteczności, przedstaw TAM swoją alternatywną wersję matematyki, określaj TAM wszystkich innych jako niedouczonych. Będzie to dla Ciebie miła odskocznia od żmudnego biurowego zgarniania tysięcy dziennie.

Śmiało - pokaż, co potrafisz, chętnie poczytamy i poznamy inny punkt widzenia! Ale TAM.

playazzz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: playazzz »

Pamiętacie Tima Sykes'a z Wall Street warriors? Pogrzebałem troche na jego temat i ma skuteczność 65% na profit.ly i dzięki temu takie życie: https://www.youtube.com/watch?v=c_QIqa2Fa4c . Mnie ciekawi jak ludzie w konkursach na myfxbook mają skuteczność po 90%, czym sie kierują.

z6yszko
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: z6yszko »

W konkursach na demo często decyduje przypadek. Ludzie zakładają kilka kont, potem stawiają wszystko na maxa i liczy się trochę szczęścia - jak w loterii.

ODPOWIEDZ