pr7emo pisze:edek może teraz zawracać, zauważyłem mniejszą korelację dynamiki z usdjpy
moim zdaniem juz nie dlugo pownosimy zobaczyć zmianę korelacji na stara -
EUR USD w dol indeksy w dol
pr7emo pisze:edek może teraz zawracać, zauważyłem mniejszą korelację dynamiki z usdjpy
toś mnie pocieszyłatlanticos pisze:edek h4
fioletowy - zasięg trójkąta, niebieski - zasięg rgr'a - tyle w temacie i wielu pipsów
https://www.tradingview.com/x/LrTAzdtE
gdzies 2 godziny temu dałem Ci dobra rade, ale jak widac podtarłes sobie nia d...., w sumie masz do tego prawohighend pisze:toś mnie pocieszyłatlanticos pisze:edek h4
fioletowy - zasięg trójkąta, niebieski - zasięg rgr'a - tyle w temacie i wielu pipsów
https://www.tradingview.com/x/LrTAzdtE
Lucek? w monopolowym - flaszkę dla Wuzy wybieraA.S.A.T. pisze:
ps: gdzie to jest ten "skaczacy gumis" co to wczoraj na longi przy 1,3630 namawiał?![]()
to prawdaA.S.A.T. pisze: gdzies 2 godziny temu dałem Ci dobra rade, ale jak widac podtarłes sobie nia d...., w sumie masz do tego prawo![]()
w zasadzie masz to jak w bankuhighend pisze:
- przerazi mnie poniżej 1.35... a w zasadzie 1.348
mysle ze to tez zła decyzjahighend pisze:Co do DAXa - chyba wpadł w jakąś konsolę, skoro nie wybił ponad 9800 zbytnio no to prawdopodobnie jednak kontynuacja spadków.... ale chwilowo go odpuszczam
dax teraz poczeka, aż go sp dogonihighend pisze:to prawdaA.S.A.T. pisze: gdzies 2 godziny temu dałem Ci dobra rade, ale jak widac podtarłes sobie nia d...., w sumie masz do tego prawo![]()
nie miałem tego w dupie tylko napisałem Ci odpowiedź.
Fakt faktem, że mogłem posłuchać i się odwrócić i by było do przodu
Jakkolwiek edek nadal mnie nie przeraża - przerazi mnie poniżej 1.35... a w zasadzie 1.348
anyway - strata do odrobienia, więc nadal jak mawiał Laska "trzeba się wyluzować". Dobrze, że to nie jest pozycja pokroju 10 lotów
Co do DAXa - chyba wpadł w jakąś konsolę, skoro nie wybił ponad 9800 zbytnio no to prawdopodobnie jednak kontynuacja spadków.... ale chwilowo go odpuszczam
Acha - zerkam na surowce rolne... wszystko wskazuje na odbicie do góry po gwałtownym spadku w piątek. Wczoraj był początek, dziś trochę konsoli... - a najbardziej odbija pszenica.