Pamiętaj tylko że zawsze to co dla jednych jest sufitem, dla innych tylko podłogąPanoptic pisze:Żaba magazyn mamy na 1.36 a następne prawdziwe wsparcie gdzieś pomiędzy 1.33-1.31 Ja stawiam na 1.32 i tam legnie nie jeden z nasatlanticos pisze:jak najbardziej... w październiku bo jeszcze po prawe ramie musimy skoczyc do magazynu pod 1.39Bemowo1 pisze:edek,
chyba skończy się mordobiciem![]()
DayTrading: Wtorek 15.07.2014
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 15.07.2014
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Jest jeden argument poparty faktem.....USA ma ostrą inflację na żywności i tylko umocnienie dolara na sezon zimowy może uchronić ten kraj przed hiper inflacją tam już jest goraco z tego powodu a pensyjki nie rosną.....
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
- atlanticos
- Maniak

pisałem przecież że w październiku dopiero zjazd... a Ty to zanegowałeś...Panoptic pisze:Jest jeden argument poparty faktem.....USA ma ostrą inflację na żywności i tylko umocnienie dolara na sezon zimowy może uchronić ten kraj przed hiper inflacją tam już jest goraco z tego powodu a pensyjki nie rosną.....
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Na takie zjazdy potrzebne sa jakieś trupy w szafach a tu jak na razie mamy wszystko poukładane......Mario p..oli Yellen udaje, ze nie ma inflacji a prawda jest taka.....dolarów jest sporo, euro leży z powodów politycznych w których banki mogą tylko wykupywać obligacje.....Europa już przegrywa ze wszystkimiatlanticos pisze:pisałem przecież że w październiku dopiero zjazd... a Ty to zanegowałeś...Panoptic pisze:Jest jeden argument poparty faktem.....USA ma ostrą inflację na żywności i tylko umocnienie dolara na sezon zimowy może uchronić ten kraj przed hiper inflacją tam już jest goraco z tego powodu a pensyjki nie rosną.....
-- Dodano: 15 lip 2014, 23:27 --
Na takie zjazdy potrzebne sa jakieś trupy w szafach a tu jak na razie mamy wszystko poukładane......Mario p..oli Yellen udaje, ze nie ma inflacji a prawda jest taka.....dolarów jest sporo, euro leży z powodów politycznych w których banki mogą tylko wykupywać obligacje.....Europa już przegrywa ze wszystkimiatlanticos pisze:pisałem przecież że w październiku dopiero zjazd... a Ty to zanegowałeś...Panoptic pisze:Jest jeden argument poparty faktem.....USA ma ostrą inflację na żywności i tylko umocnienie dolara na sezon zimowy może uchronić ten kraj przed hiper inflacją tam już jest goraco z tego powodu a pensyjki nie rosną.....
- atlanticos
- Maniak

Dzień kończy się koniaczek też, jutro ruszamy. Moje opcje....krótkie L z poziomu dowolnego do poziomu 1.3588
Z edkiem byłabym ostrożna - zjazd <1.3550 oznacza wybicie z trendu wzrostowego dołem.harymilloki pisze:Kabel musi jeszcze dokonczyc fornacje 5falowa. Zstala mu jesze 5 fala w 5 i mozemy liczyc na spadki. Nijak sie to ma do edka i golda bo te powinny rosnac w srednim terminie.