DayTrading: Wtorek 15.07.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 16 lip 2014, 00:00

Wzrost
5
20%
Bez zmian
4
16%
Spadek
16
64%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 15.07.2014

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

Seryjny Morderca pisze:Tu nie chodzi o deklaracje tylko o wieczne trollowanie ciągle tych samych, dwóch osób które powodują ze zwykłą gadka zamienia się w wielka kupe.
Muszę stwierdzić, że istnieje bardzo wysokie prawdopodobieństwo tego iż jestem na tym forum dłużej niż Ty i w związku z tym niejednokrotnie miałem przyjemność rzeczowej dyskusji z Żabą i nigdy nie przyszłoby mi do głowy nazywać publikowanych przez niego treści trollowaniem. Sam niejednokrotnie byłem prowokowany do tego typu zachowań a raz mi się nawet udało uzyskać tytuł trolla więc może zostaw swoje oceny poszczególnych użytkowników dla siebie bo to nie miejsce do osobistych wycieczek pod czyimkolwiek adresem.

Co do highenda - to się nie wypowiadam, bo nie mam z nim o czym rozmawiać z tego prostego powodu, że zajmuje się instrumentami które mnie w ogóle albo prawie w ogóle nie interesują a i miłośnikiem Tesli nie jestem...

Natomiast jeżeli przez tydzień sporo osób z prawdziwym zainteresowaniem kibicowało Twoim zmaganiom z tym rachunkiem demo to nie dziw się że ktoś Cie punktuje za to że obiecałeś wkleić statement

Najlepiej jest komuś zarzucić że jest trollem albo sie nie zna a potem jak przychodzi do twardych argumentów to udawać głupiego - poniżej przykład dotyczący akurat mojej osoby :

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ku#p660413

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ku#p660415

szkoda, że ta cisza o której tamten koleś pisał nie dotyczyła go parę minut wcześniej...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

atlanticos pisze:
highend pisze:
edit: pułapka na misie:

http://www.forexfactory.com/attachment. ... 1405442474

a są to pozycje tego pana:
http://www.forexfactory.com/tautrader
nałapał noży jak fakir....
Szkoda słów. Nie dość że demo to obsuwa prawie na mc i konto od 2009 roku. Przez ten czas fuksem zrobione 85%

Awatar użytkownika
A.S.A.T.
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: A.S.A.T. »

Seryjny Morderca pisze:@atlanticos
@highend

Co wam daje prawo do podwazania moich deklaracji?
Obiecalem ze wrzuce to wrzuce. Skoro nie wrzucilem do dzisiaj i skoro nie bylo mnie na forum to chyba znaczy to tyle ze po prostu mnie nie było co?
Macie jakiś problem żeby to zrozumieć czy po prostu to kwestia inteligencji/zawiści/glupoty?
Brak mi slow.
Ufff, ale mi sie upiekło :)

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

A.S.A.T. pisze:Ufff, ale mi sie upiekło :)
zapewne jest to stan chwilowy...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Ciapul pisze:a i miłośnikiem Tesli nie jestem...
zaręczam Cię, że Ty i każda inna osoba po przejechaniu się Teslą Modelem S P85+ jako kierowca - zostanie miłośnikiem tego samochodu ;) Ale to tak off topic ;) Jak mawiają: "spróbuj, a zobaczysz" :)

-- Dodano: 15 lip 2014, 19:58 --
salenij pisze:DLTE | Demo Account XXXX73

Nie sugerował bym się panem który gra na demo :564:
demo nie demo, gracz od 2009 roku i ma doświadczenie na pewno,

a tak serio to po chwilowym umocnieniu dolara (thnx pani Jeleń), obstawiam jego dalsze osłabianie.
zobaczymy czy sprawdzi się prognoza Żaby na dalszy zjazd edka...

-- Dodano: 15 lip 2014, 20:05 --
atlanticos pisze: nałapał noży jak fakir....
nie no, on na demo gra ;) to nawet może widelce łapać :P
powiedz mi, czy na edku to naprawdę jest RGR. Bo tak - prawe ramię jest sporo dłuższe od lewego (na H4 fajnie widać).

jeśli tak - to teraz będzie małe odbicie i dalszy zjazd w dół.
A co jeśli to jednak nie jest RGR ?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

Gra od 2009 roku I ma doświadczenie? Do czego chesz przekonać ludzi?

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

FxTag pisze:Gra od 2009 roku I ma doświadczenie? Do czego chesz przeionać ludzi?
oj no do niczego :) już niewazne, forget about it.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

highend pisze: a tak serio to po chwilowym umocnieniu dolara (thnx pani Jeleń), obstawiam jego dalsze osłabianie.
tu już nie ma co sprawdzać... od góry mamy naprawdę mocne zasieki - jak nie wykorzystali szansy na wyjście górą dziś to jak pisałem od paru tygodni - żeby był UP musi być dobre czyszczenie w okolicach dolnej bandy klina z wykresu tygodniowego. Nie zaskoczy mnie zejście nawet 50-70 pipsów poniżej tej bandy i dopiero góra żeby na wykresie tygodniowym zostawić dolny cień... ale rynek zweryfikuje... jak na razie przypomnienie h4 sprzed półtora tygodnia - nadal aktualne, więc nadal pod to gramy :564:

https://www.tradingview.com/x/QUoACqAM/

i wykres tygodniowy z pivotami rocznymi

https://www.tradingview.com/x/eICav7zX
Ostatnio zmieniony 15 lip 2014, 21:19 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

atlanticos pisze:
highend pisze: a tak serio to po chwilowym umocnieniu dolara (thnx pani Jeleń), obstawiam jego dalsze osłabianie.
tu już nie ma co sprawdzać... od góry mamy naprawdę mocne zasieki - jak nie wykorzystali szansy na wyjście górą dziś to jak pisałem od paru tygodni - żeby był UP musi być dobre czyszczenie w okolicach dolnej bandy klina z wykresu tygodniowego. Nie zaskoczy mnie zejście nawet 50-70 pipsów poniżej tej bandy i dopiero góra żeby na wykresie tygodniowym zostawić dolny cień... ale rynek zweryfikuje... jak na razie przypomnienie h4 sprzed półtora tygodnia - nadal aktualne, więc nadal pod to gramy :564:

https://www.tradingview.com/x/QUoACqAM/
pewnie masz rację, wykorzystam to zatem aby pozbyć się mojego "złego edka" :)

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

highend pisze:zaręczam Cię, że Ty i każda inna osoba po przejechaniu się Teslą Modelem S P85+ jako kierowca - zostanie miłośnikiem tego samochodu
jak ktoś całe życie kasze żre to mu potem kawior nie smakuje :)

Zablokowany