DayTrading: Wtorek 15.07.2014
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 15.07.2014
Kusus alias Seryjny morderca też od momentu jak statement miał wrzucić przepadł jak portfel na straganie 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
i to z demo...atlanticos pisze:Kusus alias Seryjny morderca też od momentu jak statement miał wrzucić przepadł jak portfel na straganie
co sie dzieje?

a ktoś wierzył, że to wrzuci? lol.atlanticos pisze:Kusus alias Seryjny morderca też od momentu jak statement miał wrzucić przepadł jak portfel na straganie
dobra, chyba zamknę tego edka k... j...mać.
chyba, że ktoś ma inny pomysł - hedż? zamkniecie na pulbacku ze stratą mniejsza? uśrednienie?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
i to było ostatni raz kiedy cos starałem sie doradzic. lepiej chyba zajme sie pozytecznym trollingiemhighend pisze:a ktoś wierzył, że to wrzuci? lol.atlanticos pisze:Kusus alias Seryjny morderca też od momentu jak statement miał wrzucić przepadł jak portfel na straganie

- atlanticos
- Maniak
Stary - bylismy w trojkacie jak kolega Ci dawał rade to trzeba bylo hedgowac w dol i ustawic Sl powyzej trojkata w razie W.... a teraz to poczekaj na retest trojkata ewentualnie i wtedy hedge....highend pisze:a ktoś wierzył, że to wrzuci? lol.atlanticos pisze:Kusus alias Seryjny morderca też od momentu jak statement miał wrzucić przepadł jak portfel na straganie
chyba, że ktoś ma inny pomysł - hedż? zamkniecie na pulbacku ze stratą mniejsza? uśrednienie?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
ale ja miałem ze 3 okazje, żeby to zamknąć z naprawdę małą stratą i każde olałem, tak więc zdawałem sobie sprawę z tego wcześniej przed Twoją radą. Więc luzik - teraz zdechły kot nawet odbija deczko...A.S.A.T. pisze:i to było ostatni raz kiedy cos starałem sie doradzic. lepiej chyba zajme sie pozytecznym trollingiemhighend pisze:a ktoś wierzył, że to wrzuci? lol.atlanticos pisze:Kusus alias Seryjny morderca też od momentu jak statement miał wrzucić przepadł jak portfel na straganie
[quote="highend"]
ale tu nie chodzi o to ze nie posłuchałes tylko o to ze posłuchałes byc moze w złym momencie...
ale nie było tematu to twoja kasiora, a jak dobrze wiesz ja gram na demo wiec mi to lotto
ale tu nie chodzi o to ze nie posłuchałes tylko o to ze posłuchałes byc moze w złym momencie...

ale nie było tematu to twoja kasiora, a jak dobrze wiesz ja gram na demo wiec mi to lotto

kabel.
ostatnia 5 podlala...
ostatnia 5 podlala...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

obadamy czy aby nie wrócą do kanału negując wybicie z flagi ....Bemowo1 pisze:kabel.
https://www.tradingview.com/x/8thUCq9y
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...