Nowy123 pisze:
jeszcze ne czas naKABLU na S Target dwa t ogorna banda jeszczemysle ze nie koniec zabawy na kablu ale czekam na sygnal 17169 a 17202 to rownosc fal bedzie
grasz cuś na rzeźniku? ... tam, pod S, też bym poszukał, po tym, jak wczoraj dostałem fange w ryj
zastanawiam się, kiedy będzie max...
cos tam pogrywam ale patrz gdzie sa jakis lepsze sygnaly kukne
AUD dopiero
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
cajto pisze:@Panoptic, kera.p - 4300, 2500... jak to wygląda procentowo w stosunku do waszego depo i po ile lota graliście,
jeśli można wiedzieć?
Cajto:
To mnie nie zabije
ale na tym koncie jak podciągną wyżej to będzie z 8 - 10% więc pewnie zamknę...
ale tak jak pisałem zamykam wyjdzie ponad 1,373 - 4 bo wówczas szybkie spadki wydają mi się już mało prawdopodobne
Nie gram na dużych nominałach sumarycznie mam mniej niż 0,7 lota ale z tego 0,2 sprzedałem teraz na szczycie...
Do czwartku muszę zdecydować co z tym zrobić bo bujać będzie pewnie okrutnie... i nie jestem przekonany co zrobi Dragi...
Właśnie ten Dragi....przyzwyczailiśmy się, że nie mówi nic nowego a naganiacze prują ten temat do oporu. Obniżka stopy % o 10pkt. to mogło by oznaczać jakiś początek jakiś działań bo jeśli tak się nie stanie to możemy zapomnieć o Edku i poziomach do 1.40 tylko zaczynamy nową skale od 1.40. Nie wiem jak Wy ale Europa to zaczyna robić się taki zakątek świata w którym kupuje się walutę bo nikt jej nie będzie drukował a banki nie upadną bo Super Mario zawsze je uratuje.
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.