DayTrading: Wtorek 01.07.2014
Re: DayTrading: Wtorek 01.07.2014
co z tym kablem ? ciągle nie ma dość 

Co myślicie o franiu EUR/CHF dobra pozycja na L - 1.2133? Dosyć istotne wsparcie, które było przebijane na chwile w marcu. Solidnie trzymie od początku 2013.
Kabel 1,73allure pisze:co z tym kablem ? ciągle nie ma dość
Rzeźnik 178

Z małymi przerwami na korekty dla eskowiczow.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Cajto:cajto pisze:@Panoptic, kera.p - 4300, 2500... jak to wygląda procentowo w stosunku do waszego depo i po ile lota graliście,
jeśli można wiedzieć?
To mnie nie zabije

ale na tym koncie jak podciągną wyżej to będzie z 8 - 10% więc pewnie zamknę...

ale tak jak pisałem zamykam wyjdzie ponad 1,373 - 4 bo wówczas szybkie spadki wydają mi się już mało prawdopodobne

Nie gram na dużych nominałach sumarycznie mam mniej niż 0,7 lota ale z tego 0,2 sprzedałem teraz na szczycie...
Do czwartku muszę zdecydować co z tym zrobić bo bujać będzie pewnie okrutnie... i nie jestem przekonany co zrobi Dragi...
Ostatnio zmieniony 01 lip 2014, 14:24 przez kera.p, łącznie zmieniany 1 raz.
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

kabel, miesięcznie... https://www.tradingview.com/x/rAkAbCpw 1.72 da równośc.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
target na KAblu zrobiony
to teraz czas na eskiNowy123 pisze:target na KAblu zrobiony

a btw. co z kiwi? tez eski? testuje strasznie te opory...
Krzysiu89 pisze:to teraz czas na eskiNowy123 pisze:target na KAblu zrobiony![]()
a btw. co z kiwi? tez eski? testuje strasznie te opory...
jeszcze ne czas naKABLU na S Target dwa t ogorna banda jeszczemysle ze nie koniec zabawy na kablu ale czekam na sygnal 17169 a 17202 to rownosc fal bedzie
Nowy123 pisze:
jeszcze ne czas naKABLU na S Target dwa t ogorna banda jeszczemysle ze nie koniec zabawy na kablu ale czekam na sygnal 17169 a 17202 to rownosc fal bedzie
grasz cuś na rzeźniku? ... tam, pod S, też bym poszukał, po tym, jak wczoraj dostałem fange w ryj

zastanawiam się, kiedy będzie max...

Jutro też jest dzień.
prawdopodobnie dopiero się rozkręca...allure pisze:co z tym kablem ? ciągle nie ma dość
rzeźnik podobnie - marsz na 180????
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 01 lip 2014, 14:50 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.