NA JAKIEJ PLATFORMIE GRALES ? MOZESZ POLECIC JAKAS ?pkubiu pisze:NIE ZŁĄ Z TEGO KASA ALE JA SIE SPAŻYŁĄM 5000 W PLECY NIE GRAM JUZ TO
DayTrading: Wtorek 01.07.2014
Re: DayTrading: Wtorek 01.07.2014
profesorowie ekonomi są ja ornitolodzy wszystko wiedza o ptakach ale sami latać nie potrafią
Jedyny pożytek z prognostyków giełdowych polega na tym, że na ich tle dobrze wypadają wróżbici. Warren Buffett
Jedyny pożytek z prognostyków giełdowych polega na tym, że na ich tle dobrze wypadają wróżbici. Warren Buffett
Kera wyluzuj, ja mam w plecy jakieś 4300 i jeszcze mam nadzieję....Ładnie Byki obiły Misią mordeczkę
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
okki doki luz pełny - ale mnie Edek też pojechał troszkę na razie z jakieś 2,5k w plecy...Panoptic pisze:Kera wyluzuj, ja mam w plecy jakieś 4300 i jeszcze mam nadzieję....Ładnie Byki obiły Misią mordeczkę
Matwić się będę jak wybije na stałe na H1 albo H4 poziomy powyżej 1,373 - 1,374 bo to będzie znaczyć że chyba jedziemy wyżej

-- Dodano: wt 01-07-2014, 12:23 --
Gra ktoś na ropie? Jak obstawiacie? - bo zebrałem już TP na S a wydaje mi się że za wcześnie...
-- Dodano: wt 01-07-2014, 12:25 --
Ale by się działo

NBP może obniżyć jutro stopy procentowe o 25 punktów bazowych oraz o kolejne 25 do końca 2014 roku z powodu niskiej inflacji.
Presja na obniżenie stóp procentowych przez NBP narasta po decyzjach EBC oraz banku centralnego Węgier i Turcji, które obniżyły swoje stopy procentowe w ostatnim miesiącu.
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

o co chodzi z tą stratą chłopaki dlaczego ona jest az taka jezeli nie mam takiej zapisanej ;P?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
@Panoptic, kera.p - 4300, 2500... jak to wygląda procentowo w stosunku do waszego depo i po ile lota graliście,
jeśli można wiedzieć?
jeśli można wiedzieć?
Krzysiu89 pisze:o co chodzi z tą stratą chłopaki dlaczego ona jest az taka jezeli nie mam takiej zapisanej ;P?
sprawdź , prawoklik na zestawieniu -- wynik w czym masz w pkt, czy w walucie
„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri
szyujemy se powoli przed czy po swiecie w USA
na FIb czasowe i 5 duzej 3

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jest problem z Edziem. Jak na razie to trudno wskazać czy to kierunek na północ czy południe. Ale bardziej mnie trapi czy pod EBC wejdziemy z dołu czy z góry?
GBP/CAD - H4 - RGR - S?
Cajto, ja a to wpadłem po same jaja ale nie w tą dziuręcajto pisze:@Panoptic, kera.p - 4300, 2500... jak to wygląda procentowo w stosunku do waszego depo i po ile lota graliście,
jeśli można wiedzieć?